«Το πρόβλημα μας δεν ήταν στην επίθεση»

Στην βελτίωση της άμυνας οφείλεται η ανατροπή του Παναθηναϊκού στην αποψινή αναμέτρηση στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα σύμφωνα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που επισήμανε πως «Δεν ήταν στην επίθεση το πρόβλημα μας».

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των «πρασίνων» και τόνισε: «Ο Απόλλων είναι πραγματικά μια δυνατή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε πολύ καλά και έβαλε αρκετά τρίποντα. Είναι αλήθεια ότι δεν ξεκινήσαμε δυνατά στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε. Αλλάξαμε την άμυνά μας γιατί δεν ήταν στην επίθεση το πρόβλημά μας».

Σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Περιβόλας κι αν θα του άρεσε να υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με αντίπαλο Ολυμπιακό απάντησε: «Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα στο γήπεδο Γνωρίζω ότι η πόλη έχει μπασκετική παράδοση και η ομάδα έχει πιστούς φίλους. Αυτό είναι το φυσιολογικό (σ.σ. οπαδοί και των δύο ομάδων στα ντέρμπι της ομάδας του με τον Ολυμπιακό), αλλά δεν γίνεται εδώ».

Στην βελτίωση στην άμυνα στο δεύτερο μέρος στάθηκε και ο Εστέμπαν Μπατίστα: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για εμάς. Γνωρίζαμε από πριν ότι θα είναι δύσκολο και περιμέναμε αυτή την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ξέραμε ότι θα είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι για την ομάδα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο δυνατή άμυνα και προσπαθήσαμε να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού». Σε ερώτηση για την ενέργεια που «ξόδεψε» ο Παναθηναϊκός ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ, ο Ουρουγουανός σέντερ απάντησε: «Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι. Από τώρα και στο εξής σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τη Ρεάλ».

Σχετικά άρθρα