«Πολύ ευχαριστημένος από τις 33 ασίστ»

Πολύ ευχαριστημένος δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τις 33 ασίστ που μοίρασε συνολικά ο Ολυμπιακός στην αποψινή εκτός έδρας νίκη επί του Πανελευσινιακού.

«Ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή των «ερυθρόλευκων», ο οποίος στην συνέχεια υπογράμμισε: «Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλοί στην άμυνα εκτός από ένα πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο που χάσαμε την συγκέντρωση μας και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να σκοράρει τέσσερα τρίποντα στην σειρά. Παρ’ όλα αυτά είχαμε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού με συγκέντρωση κάναμε αυτά που έπρεπε σε άμυνα και επίθεση και πήραμε μια εύκολη νίκη. Για εμένα είναι σημαντικό οι 33 ασίστ που είχαμε σήμερα, είναι νούμερο που σπάνια το βλέπεις και υποδηλώνει ότι παραπάνω από τους μισούς πόντους που σκοράραμε έγιναν με τελική πάσα και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό».

«Σίγουρα η Ελευσίνα είναι μια ομάδα στην οποία κάνει πολύ καλή δουλειά ο Τζίμης Κουστένης, έχει πολύ καλή ομάδα και αυτό το παιχνίδι δεν είναι κριτήριο για τα στάνταρ της Ελευσίνας», παρατήρησε ο Σφαιρόπουλος και δήλωσε για την εμφάνιση των Βασίλη Καββαδά, Ανδρέα Χριστοδούλου και Βασίλη Μουράτου: «Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι απαραίτητοι για την ομάδα μας και όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Όταν έχουν την ευκαιρία θα πρέπει να την αρπάζουν και πιστεύω πως και τα τρία παιδιά που μπήκαν σήμερα ήταν αρκετά σοβαροί και συνέχισαν την προσπάθεια των υπολοίπων παικτών».

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν πολύ καλά σύμφωνα με τον Ανδρέα Χριστοδούλου, τον 20χρόνο γκαρντ της ομάδας του Πειραιά: «Εμείς σαν Ολυμπιακός κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε ξεχωριστά και να αποδίδουμε κάθε φορά στο εκατό τοις εκατό. Σήμερα νομίζω παίξαμε πολύ καλά, κάναμε σίγουρα κάποια λάθη και τώρα θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε και να κρατήσουμε τα καλά από αυτόν τον αγώνα».

Σχετικά άρθρα