Η απελευθέρωση του Αραβίδη

Ο Χρήστος Αραβίδης βρήκε δίχτυα για τρίτο σερί παιχνίδι και ισοφάρισε το προσωπικό του ρεκόρ συνεχόμενου σκοραρίσματος το οποίο είχε πετύχει πέρσι με τη φανέλα του Πανιωνίου. Μάλιστα το γκολ που πέτυχε ήταν εξίσου καθοριστικό με το πρώτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα καθώς έκρινε το ματς με τον Άλιμο, όπως είχε συμβεί και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Αίγιο.

Ο 27χρονος επιθετικός που σκόραρε εις βάρος του Ατρομήτου (για το Κύπελλο), της Καλλιθέας και του Αλίμου (τα δύο τελευταία ματς ήταν για το πρωτάθλημα), έφτασε τα τέσσερα γκολ σε 14 αγώνες (ξεπέρασε Ντούνη, Ντακόλ και Μπαρμπόσα που έχουν από τρία) και δείχνει πλέον απελευθερωμένος.

Βέβαια πολύ σημαντικό ρόλο στη μεταμόρφωση του Αραβίδη είναι ότι έχει φύγει από την κορυφή της επίθεσης, πλέον δεν παίζει με πλάτη (αυτό το ρόλο τον έχει ο Μπρέσεβιτς) και έχει μεγαλύτερο πεδίο δράσης για να κινηθεί όπως θέλει (και κυρίως κάθετα). Κάτι που είχαμε επισημάνει εδώ και πολύ καιρό.

Θα έχει πάντως ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει όταν με το καλό επιστρέψει στην ενδεκάδα και ο Έλντερ Μπαρμπόσα…

Σχετικά άρθρα