Κοντά σε Σαμαρά ο Άρης

Κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Σαμαρά βρίσκεται ο Άρης. Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με τον Τύρναβο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ένα βήμα πριν από το να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.
Η ανακοίνωση: 
«Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Σαμαρά Δημήτριο. Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του πορεία»
Ο έμπειρος αμυντικός (έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα τη Βέροιας) πρόλαβε να αγωνιστεί σε 6 αγώνες πρωταθλήματος με τον Τύρναβο. Είναι πιθανό να είναι και σήμερα στη Θεσσαλονίκη, για να προχωρήσει το θέμα του.
Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης έχει δικαίωμα μέχρι δυο παίκτες άνω των 33 ετών να δηλώνει σε κάθε αγώνα. Ήδη σε αυτήν την κατηγορία είναι οι Καρατζιοβαλής, Πόι.
Την ίδια ώρα ο Μιχάλης Γιαννίτσης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, με την σχετική ανακοίνωση να βγαίνει κατά την διάρκεια της Τρίτης. Ο 23χρονος αμυντικός φορά την φανέλα των κιτρίνων από τη σεζόν 2011-12, μετρώντας σε επίπεδο Superleague  29 συμμετοχές και 1 γκολ.
πηγή: pressaris.gr

Σχετικά άρθρα