Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις μετά το σεξ!
Πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις μετά το σεξ!  thumbnail

Πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις μετά το σεξ!

 


Ένα από τα βασικά λάθη που κάνουν πολλοί εραστές είναι να αλλάζουν πλευρό μετά την κορύφωση αλλά ακόμα και να αποσύρονται από το κρεβάτι. Συγνώμη αλλά αυτό είναι λάθος κύριοι δεν πρέπει να αποσυρθείτε. Μείνετε εκεί που βρίσκεστε και κάνετέ της έρωτα με λόγια, φιλιά και στοργή ακόμα και αν έχει τελειώσει η σεξουαλική πράξη. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να κερδίσετε τη γυναίκα που ποθείτε. Άλλοι πάλι σκέφτονται πράγματα καθόλου… ερωτικά. Τι εννοώ: Αν θυμηθείτε ξαφνικά ένα σοβαρό τηλεφώνημα που πρέπει να κάνετε εκείνη τη στιγμή, το μόνο που μπορώ να πω είναι: «Πηγαίνετε καλύτερα να κό­ψετε ξύλα. Δεν πρόκειται ποτέ να πετύχετε σαν εραστής!».


Μια από τις μοναδικές αισθήσεις στενής επαφής δημιουργείται όταν πέφτετε αργά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, χωρίς να αποτραβηχτείτε. Η αληθινή μακαριότητα -κατά τη γυναι­κεία άποψη- δεν μπορεί να βρίσκεται πολύ μακριά απ’ αυτό. Θα σας πω, όμως, και μια λέξη για τις κοπέλες που πηδούν έξω από το κρεβάτι σαν ηλεκτρισμένοι βάτραχοι για να τρέξουν στο λουτρό ευθύς μόλις τελειώσει η τελευταία διείσδυση. Οι κοπέλες αυτές, είτε από λαθεμένη εκπαίδευση («Ιστορίες που δεν έπρεπε να μου πει ποτέ η μητέρα μου – αλλά μου τις είπε»), ή από κάποια ανόητη αντιμετώπιση του σεξ («είναι τό­σο βρώμικο!»), θεωρούν απαραίτητο να κάνουν πλύση αμέσως μετά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να είναι παρεξηγίσιμη από τον παρτενέρ σας και δεν δικαιολογείται εκτός αν υπάρχει λόγος υγείας. 


Ίσως αυτό αποτελεί και απόρριψη των αντρών. Αυτό ισχύει και για τους άνδρες Αν πετάγεστε όρθιος και τρέχετε να πλυθείτε, δεν ξέρω τι να πω: ότι μένετε μεταξεταστέος σαν τζέντλεμαν και σαν εραστής; Πρόκειται για μια ανόητη εγκα­τάλειψη της ερωμένης σας – σαν να πλένετε τα δόντια σας αφού τη φιλήσετε.


Μην αφήνετε να ξεχαστεί η προηγούρενη νύχτα, όταν σηκωθείτε το επόμενο πρωί.


Για κείνη δεν είναι ένα περαστικό γεγονός και δεν θέλει να συμπεράνει πως για σας ήταν κάτι τυχαίο. Προσπαθείστε να της πείτε, την ώρα του πρωινού σας, πόσο ωραία ήταν. Γιατί να μην την ευχαριστήσετε γι’ αυτή την υπέ­ροχη απόλαυση που γευτήκατε μαζί της; Λεν την ευχαριστεί­τε, όταν μαγειρεύει το φαγητό που σας αρέσει; Για καλό σεξ δεν αισθάνεστε την ανάγκη να την ευχαριστήσετε; Όχι; Τότε θα πρέπει να έχετε κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα.


Άριστα δεν μπορεί να πάρει κανείς στον έρωτα, αν και αυτό σχετικό είναι, αλλά θα πρέπει πάντα να προσέχουμε τα λάθη που κάνουμε στον έρωτα και να βλέπουμε τι μπορούμε να διορθώσουμε. Πάρα πολλά μπο­ρούν να γίνουν, εφόσον θέλουμε (και ποιος δεν θέλει…) να δίνουμε και να παίρνουμε περισσότερα στην ερωτική μας ζωή. 
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X