Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Πόσοι μήνες χρειάζονται για να ξεπεράσεις ένα χωρισμό;
Πόσοι μήνες χρειάζονται για να ξεπεράσεις ένα χωρισμό; thumbnail

Πόσοι μήνες χρειάζονται για να ξεπεράσεις ένα χωρισμό;

Μπορεί αμέσως μετά τον χωρισμό η κατάσταση να μοιάζει αξεπέραστη και οι κουβέντες συγγενών και φίλων ότι "θα περάσει" να μοιάζουν ψεύτικες και μάταιες, ωστόσο νέα επιστημονική έρευνα έρχεται να τους… δικαιώσει και να επιβεβαιώσει ότι λένε αλήθεια. Ο πόνος του χωρισμού περνάει.


Ηδη στις 11 εβδομάδες, υποστηρίζει η νέα αυτή επιστημονική έρευνα, αρχίζουν να φαίνονται τα πρώτα ευεργετικά αποτελέσματα του… χρόνου που περνάει. Μετά από αυτό το διάστημα αρχίζουν να νιώθουν και πάλι δυνατοί και έτοιμοι να προχωρήσουν παρακάτω.


Ωστόσο, όπως σημειώνουν και οι ερευνητές, το εύρημα αυτό φαίνεται ότι βρίσκει ανταπόκριση σε βραχυχρόνιες μόνο σχέσεις, αφού άλλη έρευνα έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι για να ξεπεραστεί ένα διαζύγιο απαιτείται τουλάχιστον διάστημα 1,5 έτους. Και αυτό γιατί ένας γάμος μπορεί να θεωρείται ως σημαντικότερη δέσμευση. Βέβαια, από την άλλη πλευρά, στην περίπτωση αυτή ένα σημαντικό ποσοστό διαζευγμένων νιώθει και ένα αίσθημα λύτρωσης…Πηγή:iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X