Αρχική / Συνταγές / Ορεκτικά / Ομελέτα φούρνου
Ομελέτα φούρνου thumbnail

Ομελέτα φούρνου

Υλικά



  • 12 Αυγά

  • 200 ml γάλα

  • 200 γραμμάρια φέτα σκληρή σε κομμάτια

  • 4 κουταλιές της σούπας φρυγανιά τριμμένη

  • 1 κουταλιά της σούπας Μπέικιν πάουντερ

  • ελαιόλαδο

  • αλάτι πιπέρι


      Για τη γέμιση:



  • μπέικον

  • μανιτάρια

  • πιπεριά


 

Εκτέλεση



  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς.



  • Λαδώνουμε με ένα πινέλο τον πάτο ενός πυρέξ και ρίχνουμε αρκετή φρυγανιά να πάει παντού και δεν ξεχνάμε και τα πλαϊνά του.



  • Ψιλοκόβουμε τα υλικά για τη γέμιση και σοτάρουμε ότι λαχανικά έχουμε να χρησιμοποιήσουμε.



  • Χτυπάμε τα αυγά με λίγο γάλα, προσθέτουμε το μπέικιν, αλάτι και πιπέρι.



  • Βάζουμε τα υλικά για τη γέμιση στον πάτο του ταψιού προσέχοντας να μην χαλάσουν την κρούστα της φρυγανιάς ώστε να μην κολλάει η ομελέτα στο ταψί μετά.



  • Προσθέτουμε το μείγμα των αυγών προσεκτικά και μεταφέρουμε το ταψί στο φούρνο.

  • Ψήνουμε για μία ώρα ελέγχοντας να έχει ψηθεί η ομελέτα μας και στο κέντρο του ταψιού.


akispetretzikis.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X