Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Γιατί όλοι οι βουλευτές καλούνται να πληρώσουν 6099 ευρώ ;
Γιατί όλοι οι βουλευτές καλούνται να πληρώσουν 6099 ευρώ ;  thumbnail

Γιατί όλοι οι βουλευτές καλούνται να πληρώσουν 6099 ευρώ ;

Η Βουλή ζητεί από τους βουλευτές την επιστροφή της αποζημίωσης του Ιανουαρίου που τους είχε προκαταβάλει. Με επιστολή του προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης Γιώργου Αγγελόπουλου οι βουλευτές καλούνται να επιστρέψουν πάνω από 6.000 ευρώ εντός 10 ημερών.


«Θα πρέπει να επιστραφεί στο Δημόσιο η προκαταβληθείσα αποζημίωση για τον μήνα Ιανουάριο ως αχρεωστήτως καταβληθείσας. Από τα στοιχεία της υπηρεσίας μας προκύπτει ότι το συνολικό ποσό που θα πρέπει να αποδοθεί στις υπηρεσίες ανέρχεται σε 6.099,54 ευρώ», υπογραμμίζεται στην σχετική επιστολή, στην οποία σημειώνεται πως όποιος Βουλευτής διαφωνεί μπορεί να υποβάλλει ένσταση.


 

 


 Υπενθυμίζεται ότι οι βουλευτές πληρώθηκαν την αποζημίωση του Ιανουαρίου, παρά το ότι η Βουλή έκλεισε στις 31 Δεκεμβρίου, επειδή η εντολή για την καταβολή του μισθού είχε δοθεί στις 23 Δεκεμβρίου – δηλαδή πριν διεξαχθεί η άγονη τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και κλείσει η Βουλή.


 


Newsroom naftemporiki.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X