«Να βοηθήσω τον Άρη με την εμπειρία μου»

Ποδοσφαιριστής του Άρη είναι και επίσημα ο Δημήτρης Σαμαράς καθώς η διοίκηση των “κίτρινων” ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 36χρονου κεντρικού αμυντικού.

Η ανακοίνωση:

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Σαμαρά.

Ο 36χρονος αμυντικός κεντρικός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ομάδας μας και, μετά την συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΡΗ.

Ο Δημήτρης Σαμαράς γεννήθηκε στις 03/06/1978 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1,87 και βάρος 80 κιλά.

Τα νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την καριέρα του από τους Λύκους (1997-’98). Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε μέχρι τα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 2004-’05.

Επόμενος σταθμός ήταν η Βέροια. Τη φανέλα της μακεδονικής ομάδας φόρεσε πέντε συνεχόμενες «γεμάτες» σεζόν (111 συμμετοχές και 14 γκολ).

Την αγωνιστική περίοδο 2009-’10 μεταγράφηκε στη Δόξα Δράμας (31 συμμετοχές και 3 γκολ). Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στη Βέροια, όπου παρέμεινε δύο σεζόν (2010-’11 και 2011-’12).

Ακολούθησαν η Νίκη Βόλου (2012-’13), ο Αιγινιακός (2013-’14) και ο Τύρναβος. Με τη θεσσαλική ομάδα -στο πρωτάθλημα της Football League- αγωνίζονταν μέχρι πρότινος (6 συμμετοχές).

«Με την εμπειρία μου θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Δημήτρης Σαμαράς, δήλωσε στο www.arisfc.gr:

«Είμαι ευχαριστημένος που όλα πήγαν καλά και θα αγωνίζομαι πλέον στον ΑΡΗ. Έρχομαι σε μια ομάδα με μεγάλη δυναμική. Κάτι που άλλωστε το γνωρίζουν όλοι. Με την εμπειρία που έχω αποκτήσει τόσα χρόνια στα γήπεδα θα βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου για να πετύχει ο ΑΡΗΣ τους στόχους του. Αυτό που έχω διαπιστώσει, στις συζητήσεις που έκανα με τους ανθρώπους της διοίκησης, είναι ότι γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια για να οργανωθεί η ομάδα σε όλα τα επίπεδα και να επανέλθει στο φυσικό της χώρο».

Σχετικά άρθρα