Χωρίς 4 στην Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός!

Ο Νίκος Παππάς είναι το νέο «θύμα» της ατυχίας που πλήττει τον Παναθηναϊκός, ο οποίος θα ταξιδέψει για την Μαδρίτη για την μεθαυριανή (22/1, 9.45 μ.μ.) συνάντηση με την Ρεάλ για την 4η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Ο 25χρόνος γκαρντ των «πρασίνων» έπαθε θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο σε φάση που συγκρούστηκε με τον Γάιο Σκορδίλη στην χθεσινή (19/1) εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας για την 13η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Παππάς δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Μαδρίτη και θα κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της επόμενης αγωνιστικής του Top 16 με αντίπαλο την Γαλατάσαραϊ στο ΟΑΚΑ.

Ο Παππάς δεν θα είναι ο μόνος που θα μείνει στην Αθήνα, καθώς ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, δεν υπολογίζει, επίσης, για τον αγώνα κόντρα στην Ρεάλ τους τραυματίες, επίσης, με θλάση Λουκά Μαυροκεφαλίδη, Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, που ταλαιπωρείται από τενοντίδα στο δεξί γόνατο, όπως επιβεβαιώθηκε από τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε σήμερα.

 

Σχετικά άρθρα