Δίνουν σιγουριά Γκινγκάμπ, Νταντί Γ.

124. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΣΑΤΟΡΟΥ 1 1.45
Ομάδα που διακρίνεται στα Κύπελλα η γηπεδούχος θα επιδιώξει και φέτος να φτάσει όσο πιό μακριά μπορεί και, γιατί όχι, να επαναλάβει το περσινό κατόρθωμα της κατάκτησης του τροπαίου. Μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ όπου έχασε 2-0 στο Μονακό έχει την ευκαιρία να περάσει στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Γαλλίας. Ο αντίπαλος μόνο φόβητρο δεν μπορεί να αποτελέσει για την ομάδα του Γκουβερνέκ άλλωστε η Σατορού με κάκιστα στατιστικά βολοδέρνει στην προτελευταία θέση της Β’ κατηγορίας. Επιπρόσθετα έχει σημαντικές απουσίες βασικών μεσοεπιθετικά. Χαμηλός αλλά λογικός ο άσος.
 
133. ΦΟΥΛΑΜ-ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΟΒΕΡ 1.65
Από νίκες με το ίδιο σκορ προέρχονται οι δύο αντίπαλοι. Σημαντικές και οι δύο καθώς ανέβασαν το ηθικό σε δύο κλαμπ που άρχισαν με φιλοδοξίες ανόδου και πλέον λιμνάζουν στα μισά της κατάταξης στην Τσάμπιονσιπ. Η Φούλαμ αντιπαθεί τις ισοπαλίες εντός, παίζει επιθετικά και συνήθως το πληρώνει στα μετόπισθεν άλλωστε έχει δεχτεί 45 γκολ, το χειρότερο παθητικό τερμάτων στην κατηγορία. Σπουδαίο διπλό στο γειτονικό ντέρμπι με την… Ντέρμπι πέτυχε η Νότιγχαμ η οποία μάλιστα προερχόταν από επτά αγώνες χωρίς νίκη. Με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα του Στούαρτ Πιρς θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το θετικό μομέντουμ ωστόσο δεν είναι να βασιστεί κανείς πάνω της εξ αιτίας των αμυντικών προβλημάτων που βγάζει ειδικά εκτός έδρας. Ερχεται από τέσσερα όβερ στα πέντε τελευταία εκτός έδρας και το πιθανότερο είναι να τα κάνει έξι απόψε. Το ματς του πρώτου γύρου είχε βρεί νικήτρια την Φόρεστ με το χορταστικό 5-3!
 
138. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ-ΝΤΑΝΤΙ Γ. 2 1.60
Η πρόταση του διπλού βασίζεται κυρίως στην τραγική εικόνα των γηπεδούχων όταν αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους. Η Σεντ Μίρεν έχει δώσει έως τώρα 11 ματς για το πρωτάθλημα στο κάστρο της και έχει πάρει μόνο έναν βαθμό στο 2-2 με τη Ρος Κάουντι. Πως μπορεί αλήθεια να ανταγωνιστεί την Γιουνάιτεντ η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης και φιλοδοξεί να φτάσει ακόμη πιο ψηλά; Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι θα πάνε ξεκούραστοι στο ματς καθώς η αναμέτρηση που είχε προγραμματιστεί το περασμένο Σάββατο με την Ινβερνές αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Η παράδοση ευνοεί την Νταντί η οποία έχει ηττηθεί μόνο μία φορά στην έδρα της σημερινής αντιπάλου της στα επτά τελευταία μεταξύ τους ματς.
Εναλλακτικά δεν είναι κακή επιλογή το όβερ που πληρώνει 1.65.

Σχετικά άρθρα