Αρχική / Υγεία / Πλαστική χειρουργική / Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω τη βλεφαρόπτωση;
Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω τη βλεφαρόπτωση; thumbnail

Ευγενία, 35 ετών

Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω τη βλεφαρόπτωση;

ΕΡΩΤΗΜΑ
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Έχω πτώση βλεφάρου στο αριστερό μου μάτι και ο βολβός ειναι πιο κάτω. Θέλω να ρωτήσω αν μπορούμε να το κάνουμε να γίνει ίδιο με το άλλο και πόσο κοστίζει;


Στο ερώτημα απάντησε η Βαρβάρα Παπαχρήστου, Πλαστικός ΧειρουργόςΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλή χρονιά και σε εσάς!
Από όσα μπορώ να καταλάβω μόνο από την περιγραφή σας και χωρίς να σας έχω εξετάσει, πιθανολογώ πως πρόκειται για βλεφαρόπτωση.
Η βλεφαρόπτωση είναι μια κατάσταση που μπορεί να προκύπτει από πολλές διαφορετικές αιτίες. Σε πολλές περιπτώσεις μπορούμε να τη διορθώσουμε χειρουργικά. Θα πρέπει όμως πρώτα να προσδιορίσουμε την αιτία της, το βαθμό της, τη λειτουργικότητα του βλεφάρου και τις συνοδές καταστάσεις για να καταλήξουμε στην ενδεδειγμένη για σας θεραπεία. Προτείνω να εξεταστείτε από έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό της εμπιστοσύνης σας, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά σας εξατομικευμένα και με σοβαρότητα. Η χειρουργική αποκατάσταση μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία και το κόστος της είναι προσιτό, αλλά μπορεί να οριστεί μόνο κατάπιν εξέτασης της ιδιαίτερης περίπτωσής σας.


Φιλικά,
Βαρβάρα Παπαχρήστου


Η Βαρβάρα Παπαχρήστου είναι πλαστικός χειρουργός, επιστημονική διευθύντρια του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής της Cosmetic Derma Medicine.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X