Μπλουμς: «Να χτυπήσουμε το παιχνίδι»

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για τη Μαδρίτη εκεί που θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ, ενώ πίσω στην Αθήνα έμειναν οι Νίκος Παππάς (θλάση), Λευτέρης Μποχωρίδης (θλάση), Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (θλάση) και τον Βλάντο Γιάνκοβιτς (τενοντίτιδα).
Κατά την αναχώρηση της ομάδας δηλώσεις έκανε το Σλότερ, ο οποίος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα μπει στο παρκέ για να κάνει το καλύτερο δυνατό απέναντι σε μία από τις δυσκολότερες ομάδες της Ευρωλίγκας.
«Πάμε στη Μαδρίτη, για ένα σκληρό παιχνίδι. Η Ρεάλ είναι μια από τις δυσκολότερες ομάδες στην Ευρωλίγκα και εμείς θα πρέπει να βρούμε τρόπους να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι της. Δεν θέλω να μιλήσω για πιθανότητες, και ότι απλά θα μπούμε στο παρκέ να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, αλλά είμαστε ο Παναθηναϊκός και σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε πάντα για τη νίκη».
Από την άλλη μεριά ο Γιάνις Μπλουμς υποστήριξε ότι ο πρωταθλητής θα μπει αποφασισμένος για τη νίκη.
«Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζουμε στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες και ξέρουμε επίσης ότι το Final Four, θα γίνει και στο “σπίτι” της. Εμείς έχουμε πολλές απουσίες, όμως δεν το κοιτάμε αυτό και θα μπούμε αποφασισμένοι στο γήπεδο για να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Παίζουν πολύ γρήγορα με πολλούς αιφνιδιασμούς, εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και να παίξουμε έξυπνα», είπε ο Λετονός.

Σχετικά άρθρα