Αρχική / Ανακοινώνει το διαζύγιο ο Άρης!

Ανακοινώνει το διαζύγιο ο Άρης!

Παρά τα όσα διέρρεαν προς τα έξω 1-2 μέλη του ΑΣ, που εξέφραζαν προσωπική τους άποψη, η απόφαση του Ερασιτέχνη δεν είναι η παραμονή του Κάμπος στην ομάδα για να κοουτσάρει από την κερκίδα. Ο ΑΣ ήθελε την παραμονή του Κάμπος εφόσον θα μπορούσε να καθίσει στον πάγκο. Αυτή είναι και η άποψη των ιθυνόντων του ποδοσφαιρικού τμήματος. Από την στιγμή που δεν μπορεί να συμβεί αυτό, τότε η άποψη όλων των συμμετεχόντων στην συνάντηση με τον Βραζιλιάνο προπονητή στα γραφεια του ποδοσφαιρικού τμήματος παρουσία του Προέδρου του ΑΣ και του Δ. Καλαιτζίδη, ήταν πώς δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η συνεργασία.

Ο Βραζιλάνος αποχωρώντας από την συνάντηση σημείωσε ότι θα δέχονταν να παραμείνει και ως προπονητής της…κερκίδας, αφού και ο ίδιος αντιλήφθηκε ότι είναι οριστική η απόφαση της ΕΠΟ και μη αναστρέψιμη και παρέπεμψε στην απόφαση της διοίκησης που όμως ήδη του είχε κοινοποιηθεί. ότι δεν γίνεται να συνεχίσει υπό τέτοιες συνθήκες.

Η απόφαση,λοιπόν,  που ελήφθη είναι ότι αυτό δεν θα ήταν προς όφελος της ομάδας. Για το μισό πρωτάθλημα δηλαδή να κοουτσάρει από την κερκίδα! Ο Ερασιτέχνης αναμένεται σε λίγη ώρα να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία θα σημειώνει ότι λύνεται η συνεργασία με τον Πάουλο Κάμπος, καθώς αυτή ήταν η απόφαση που έλαβαν οι ιθύνοντες του συλλόγου σε συνεργασία με τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος.allaboutaris

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X