Ενίσχυση με Νούνο Λόπες ο Απόλλων

Ο Απόλλωνας ενίσχυσε την άμυνά της! Η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Πορτογάλου ακραίου αμυντικού Νούνο Λόπες για τους επόμενους 12+6 μήνες! Ο νέος άσος του συλλόγου της Λεμεσού υπογράμμισε πως ήρθε στον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:
«H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ) ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου ακραίου αμυντικού Nuno Miguel Almeida Costa Lopes (19-12-1986) για τους επόμενους 12+6 μήνες.    
 Από το καλοκαίρι του 2013 ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Ρίο Άβε έχοντας 20 συμμετοχές.   Ο Nuno Miguel Almeida Costa Lopes έχει ύψος 1.84 και θα αγωνίζεται με τον αριθμό 13.    
 Η Μεγάλη και Περήφανη οικογένεια του Απόλλωνα ΛΕΜΕΣΟΥ καλωσορίζει τον Nuno Miguel Almeida Costa Lopes και του εύχεται κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την κυανόλευκη φανέλα».

Τις πρώτες τους δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα έκανε το απόγευμα της Τετάρτης (20/01) στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μετά και την ανακοίνωση της απόκτησης του από τους κυανόλευκους!

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου ακραίου αμυντικού Nuno Miguel Almeida CostaLopes:  
«Καταρχάς είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Απόλλωνα και στη νέα πρόκληση που έχω ενώπιων μου. Ήρθα στην ομάδα για να αποδώσω καλό ποδόσφαιρο και να την βοηθήσω να κατακτήσει το πρωτάθλημα.  Από τους νέους μου συμποδοσφαιριστές γνωρίζω πάρα πολύ καλά τους Βάλε και Αντράντε. Και οι δυο είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι θα με βοηθήσουν να εγκλιματιστώ όσο πιο σύντομα. Δεν θέλω να πω πολλά. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης. Είμαι συγκεντρωμένος και προσηλωμένος από την πρώτη στιγμή στο πως θα κατακτήσουμε τον τίτλο»
«Έχω προλάβει να μάθω αρκετά για τους οπαδούς μας. Γνωρίζω πως είναι πολύ απαιτητικοί και πολύ ένθερμοι στις εκδηλώσεις τους. Τους θέλουμε κοντά μας έτσι ώστε να εκπληρώσουμε τον μεγάλο μας στόχο. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται μπροστά σ’ ένα εκδηλωτικό κοινό».  
 
Όσο αφορά στις προπονητικές εγκαταστάσεις τόνισε: «Φανταστικές! Είναι  από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα τα οποία έχω συναντήσει. Πολύ υψηλών προδιαγραφών και ότι καλύτερο για ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Προσφέρει όλες τις ανέσεις και αυτό δίνει το κίνητρο και την ώθηση στον ποδοσφαιριστή για το κάτι παραπάνω».

Πηγή: balla.com.cy

****

Επένδυση… για το μέλλον! Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του 17άχρονου Πολωνού αμυντικού μέσου, Κρίστιαν Μπιέλικ, για τον οποίο έδωσε 3.000.000 ευρώ στην Λέγκια Βαρσοβίας. Μιλάμε για παίκτη ο οποίος μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός.
****

Ενισχύθηκε και η Λάτσιο! Η ομάδα της Ρώμης απέκτησε από την Σπόρτινγκ τον 26άχρονο Βραζιλιάνο στόπερ, Μαουρίσιο, με την μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι έναντι 2.650.000 ευρώ. Οι «λατσιάκι» συμφώνησε επίσης και για την απόκτηση του Γουέσλεϊ Χουτ το καλοκαίρι. Μιλάμε για 20άχρονο Ολλανδό στόπερ που παίζει στην Άλκμααρ…

Σχετικά άρθρα