Μαρκόπουλος: «Τα χαμένα ριμπάουντ είναι θέμα συγκέντρωσης»

Ο ΠΑΟΚ παλέψει σκληρά και με πάθος απέναντι στην Κίμκι για τη φάση των 32 του Eurocup αλλά γνώρισε την ήττα στην Πυλαία με 78-82.
Ο ΠΑΟΚ έχασε πολλές μάχες κάτω από το καλάθι του, δεν μάζεψε τα ριμπάουντ και έδωσε την ευκαιρία στους Ρώσους να έχουν δεύτερες ευκαιρίες.
Αυτό ήταν που τόνισε και στη συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού ο Σούλης Μαρκόπουλος.
«Η Κίμκι είναι δυνατή ομάδα και ξέραμε πως θα είναι δύσκολο ματς. Στο πρώτο δεκάλεπτο η Κίμκι έβαλε καλάθια από αιφνιδιασμό κι από τραζίνσιον. Στη συνέχεια όμως παίξαμε καλύτερα στην άμυνα. Στην τρίτη περίοδο ήμασταν ανταγωνιστικοί, όχι όμως έτοιμοι στην επίθεση και στο τελευταίο δεκάλεπτο αρχίσαμε άσχημα.
Χάσαμε την συγκέντρωση, δεν είχαμε καλές επιλογές στην άμυνα και η αντίπαλος ομάδα ήταν δυνατή στα ριμπάουντ. Με 16 επιθετικά ριμπάουντ η Κίμκι και 15 περισσότερα από εμάς συνολικά, δύσκολα να κερδίσεις. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί προσπάθησαν απέναντι σε μια ομάδα με πολλά προσόντα. Ευχαριστώ και τους φιλάθλους που έδωσαν δύναμη στους παίκτες και τώρα ετοιμαζόμαστε για το ματς με το Ρέθυμνο.
Τα χαμένα ριμπάουντ είναι θέμα συγκέντρωσης. Έχουν ψηλά κορμιά οι αντίπαλοι ενώ οι περιστροφές που κάναμε, έβρισκαν τους παίκτες σε μειονεκτική θέση. Παίξαμε καλό μπάσκετ κάποιες στιγμές σε άμυνα κι επίθεση. Πάνω σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε», είπε ο Μαρκόπουλος. 
Για την πρόκριση: «Σίγουρα μειώνονται οι ελπίδες, αλλά αν δεν μπορούνε να ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος».

Σχετικά άρθρα