Μαχλάς: «Για την ώρα υπάρχουμε»

Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ και αποκάλυψε πως την Πέμπτη η ομάδα θα πάρει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Τα πράγματα είναι δύσκολα μα κατάσταση χρόνων. Παλέψαμε κάποιες καταστάσεις αλλά προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν. Όταν μια ομάδα δεν έχει να στηριχθεί από οικονομικό παράγοντα είναι πολύ δύσκολα. Ομάδες που έχουν επενδύτες πρωταγωνιστούν. Το πρόβλημα είναι γενικό όχι μόνο του ΟΦΗ.

Ο καθένας να δείξει έμπρακτα ότι ενδιαφέρεται για τον ΟΦΗ. Το Ηράκλειο έχει οικονομικούς παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν. Βγήκα μπροστά γιατί έγινα μεγάλος ποδοσφαιρικά από.τον ΟΦΗ, τον πονάω.

Τα χρήματα που βρήκα δεν είναι αρκετά για να επιβιώσει ο ΟΦΗ στο μέλλον. Βγήκα μπροστά για να τραβήξω κι άλλους.

Προς το παρόν θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Αύριο θα πάρουμε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Θα δώσουμε έναν τόνο αισιοδοξίας στον κόσμο. Αλλά δεν φτάνει αυτό.

Ο Γκατούζο ήρθε για να είναι προπονητής, όχι για να μας λύσει τα προβλήματα. Οι επιλογές του στο γήπεδο ήταν τραγικές. Ήθελε να βοηθήσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Αυτή η ομάδα θα υπάρχει όσο θα είναι ζωντανή η ιστορία κι ο κόσμος της.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πόροι κι η ομάδα δεν μπορεί να επιβιώσει. Να περάσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Καλώ τους επιχειρηματίες που μπορούν να βοηθήσουν.

Δεν μπορώ να σας απαντήσω αν θα ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα. Εγώ θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου.

Μπαίνω με ψυχολογία νικητή. Θέλω να το περάσω και στους υπόλοιπους. Θέλω να υπάρξει ανταπόκριση.

Αγωνιστικά έχουμε δυνατότητες. Θα δείξουμε στο γήπεδο αν μπορούμε ή όχι”.

Σχετικά άρθρα