Μάχη με τον χρόνο για την ενίσχυση

Αγώνα δίχως «αύριο» δίνουν στον ΠΑΟΚ για να κλείσουν το συντομότερο δυνατόν οι μεταγραφικές υποθέσεις που έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ, εξαιτίας βεβαίως και των αντικειμενικών δυσκολιών που επικρατούν αυτή την χρονική περίοδο για την απόκτηση ικανών παικτών. 

Στην πρόσφατη παρουσία του στην Θεσσαλονίκη ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε ζητήσει να επισπευτούν οι διαδικασίες έτσι ώστε να έρθουν άμεσα οι ποδοσφαιριστές και να ενισχύσουν την ομάδα. Από τη συζήτηση της Κυριακής, αλλά και τις  διαπραγματεύσεις, υπήρξε θετική εξέλιξη και έγιναν αρκετά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Έτσι, λοιπόν, υπάρχει η βεβαιότητα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την πραγματοποίηση δύο μεταγραφών που θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Αυτό που συνεχίζει να καίει τους ιθύνοντες του Δικέφαλου και φυσικά τον τεχνικό διευθυντή Ζήση Βρύζα που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τους μεταγραφικούς στόχους, είναι η απόκτηση ενός εξτρέμ που να μπορεί να καλύψει την αριστερή πλευρά αλλά και ενός κεντρικού αμυντικού. Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να φέρουν παίκτες. απλά για να φέρουν, κάτι που συνέβη ίσως και τα προηγούμενα χρόνια αλλά ποδοσφαιριστές στιλ Νομπόα που θα μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα την ενισχύσουν στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου. Ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να πληρώσει και ακριβό συμβόλαιο όπως άλλωστε το έκανε με την περίπτωση του παίκτη από τον Ισημερινό, αλλά ακόμα και να προχωρήσει αν χρειαστεί σε αγορά κάποιου ποδοσφαιριστή. Το θετικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και έτσι εφόσον έρθουν άμεσα οι νέοι παίκτες θα έχουν και τον χρόνο να προσαρμοστούν πριν δώσουν τον πρώτο τους  επίσημο αγώνα.

Σχετικά άρθρα