Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Πέταξαν τα μαγιό τους οι Βραζιλιάνες! Διαμαρτυρία για τον νόμο που απαγορεύει το τόπλες (video)
Πέταξαν τα μαγιό τους οι Βραζιλιάνες!  Διαμαρτυρία για τον νόμο που απαγορεύει το τόπλες (video) thumbnail

Πέταξαν τα μαγιό τους οι Βραζιλιάνες! Διαμαρτυρία για τον νόμο που απαγορεύει το τόπλες (video)

Βγήκαν απ' τα… μαγιό τους οι Βραζιλιάνες για τον νόμο που απαγορεύει το τόπλες. Η γυμνόστηθη διαμαρτυρία έγινε την Τρίτη και διοργανώθηκε από την Άνα Πάουλα Νογκέιρα, παραγωγό ταινιών. Γυναίκες στη Βραζιλία οργάνωσαν μία τόπλες διαμαρτυρία, καθώς θέλουν να πηγαίνουν γυμνόστηθες στην παραλία.


Η Άνα Πάουλα, που βγήκε και εκείνη γυμνόστηθη στην παραλία Ιπάνεμα, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, είπε ότι το τόπλες είναι κάτι αγνό και φυσικό και ότι αντιτίθεται στον νόμο που είναι σε ισχύει στη Βραζιλία που απαγορεύει το τόπλες των γυναικών στις παραλίες.


brazil topless


«Αυτός είναι ένας χώρος που όλοι μπορούν να μοιραστούν και να είναι ευτυχισμένοι. Οπότε, ελάτε μαζί μας, βγάλτε τα και συμμετέχετε στην διαμαρτυρία του τόπλες. Στη Βραζιλία υπάρχει ένας νόμος που απαγορεύει το τόπλες στην παραλία, κάτι που σε άλλες χώρες δεν υφίσταται» δήλωσε έτερη γυμνόστηθη διαδηλώτρια, Μπάρμπαρα Κάλμο.


brazil topless


Βέβαια, ο συγκεκριμένος νόμος είναι σε ισχύ από το '40 και επισύει ποινή φυλάκισης από 3 μήνες έως 1 χρόνο, ή πρόστιμο.


X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X