Είναι ομάδα της Super League

Η ΑΕΚ σε ένα ακόμα τεστ –όσο και αν σιχαίνεται αυτή την ορολογία ο Τραϊανός Δέλλας, στα μάτια των οπαδών της «Ένωσης» και όχι μόνο τα ματς με ομάδες της Super League, αποτελούν εξετάσεις- πήρε εκ του αποτελέσματος θετικό βαθμό.
 
Το ότι βρέθηκε σε κακή ή για να ακριβολογούμε δεν βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, δεν είναι κάτι το τρομερό. Είχε συμβεί και με την Ερμιονίδα στο Κρανίδι και προ ημερών στην Καισαριανή με τον Άλισμο. Ενδεχομένως να συμβεί ξανά και στο μέλλον.
 
Όμως η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, δείχνει χαρακτήρα. Όχι νικητή ή πρωταθλητή. Αυτά θα έρθουν όταν σε τέτοια ματς κάνεις νίκες, ή όταν κατακτήσει το πρωτάθλημα στα σαλόνια. Δε χρειάζεται να πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον κόσμο. Ματάκια έχει και βλέπει.
 
Η ΑΕΚ λοιπόν κόντρα σε μία ομάδα της Super League από την αρχή της σεζόν δεν ηττήθηκε. Και έχει δώσει αρκετά τέτοια τεστ:
 
* Τον Αύγουστο με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια. Φιλικό. Αποτέλεσμα 0-0.
* Τον ίδιο μήνα στο Βόλο με την τοπική Νίκη. Φιλικό. Αποτέλεσμα 2-1.
* Το Σεπτέμβριο με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Ματς Κυπέλλου. Αποτέλεσμα 0-0.
* Το Νοέμβριο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Φιλικό. Αποτέλεσμα 3-2.
* Τον Ιανουάριο με τον Ατρόμητο και πάλι στο ΟΑΚΑ. Ματς Κυπέλλου. Αποτέλεσμα 3-0.
* Χθες στην Κέρκυρα με την τοπική ομώνυμη ομάδα. Επίσης ματς Κυπέλλου. Αποτέλεσμα 1-1
 
Έξι ματς με απολογισμό τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες (όλες εκτός έδρας). Άλλα ματς είχαν μεγαλύτερη σημασία, άλλη μικρότερη. Όμως η ουσία είναι μία. Η ΑΕΚ δείχνει ότι μπορεί. Ότι είναι στο σωστό δρόμο. Και με τις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις θα είναι σε θέση να χτυπήσει και το κάτι παραπάνω.
 
Συνολικά φέτος η «Ένωση» έχει δώσει 29 ματς. Και έχει μόλις μία ήττα. Αυτή από τη Ρόμα στο Αυγουστιάτικο φιλικό με 1-2. Από εκεί και πέρα έχει πετύχει 22 νίκες και έχει και έξι ισοπαλίες. Όχι και άσχημα…

Σχετικά άρθρα