«Εκτός έδρας δεν παίζουμε όπως στο ΟΑΚΑ»

«Η αλήθεια είναι πως εκτός έδρας δεν παίζουμε όπως στο ΟΑΚΑ», παραδέχθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά την ήττα της ομάδας του στην Μαδρίτη από την Ρεάλ.

«Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στη Ρεάλ για τη νίκη της», δήλωσε αρχικά ο κόουτς των «πρασίνων» και επισήμανε: «Εμείς δείξαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στο τρίτο δεκάλεπτο, πως μπορούμε να κερδίσουμε. Ήμασταν κοντά στο σκορ. Η Ρεάλ απέδειξε πως έχει πολλές λύσεις. Θα έχουμε ακόμη μια ευκαιρία να τους κερδίσουμε στο ματς της Αθήνας. Κάποιοι παίκτες έπαιξαν περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως λόγω των απουσιών. Δεν είναι δικαιολογία».

«Η αλήθεια είναι πως εκτός έδρας δεν παίζουμε όπως στο ΟΑΚΑ», τόνισε ο Ιβάνοβιτς και εξήγησε: «Είναι θέμα νοοτροπίας. Πρέπει να το βελτιώσουμε σε αυτόν τον τομέα και πιστεύω πως θα βελτιωθούμε».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον αγώνα του δεύτερου γύρου: «Η Ρεάλ έχει μια υπεροχή στη βαθμολογία και μεγάλο ρόστερ. Μαζί με την ΤΣΣΚΑ και τη Μπαρτσελόνα είναι από τα φαβορί να φτάσει μέχρι τέλους. Ωστόσο την υπεροχή της πρέπει να τη δείξει και μέσα στο παρκέ. Πιστεύω ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε, βελτιώνοντας τα λάθη που κάναμε».

Σχετικά άρθρα