Σλότερ: «Θέλουμε τρεις νίκες στην συνέχεια»

Τρεις νίκες στους ισάριθμους επόμενους αγώνες (με αντιπάλους τις Γαλατάσαραϊ, Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ και την Άλμπα στο Βερολίνο) χρειάζεται οπωσδήποτε ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Έι Τζέι Σλότερ.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια καλά πράγματα στο γήπεδο από την αρχή, αλλά μετά το τρίτο δεκάλεπτο δεν δουλέψαμε σωστά στο παρκέ», παραδέχθηκε ο 28χρόνος Αμερικανός γκαρντ μετά την ήττα των «πρασίνων» στην Μαδρίτη από την Ρεάλ και παρατήρησε: «Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, κάθε βράδυ βγαίνουμε στο παρκέ για να νικήσουμε, για αυτό βγήκαμε στο παρκέ και απόψε».

«Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη στα τρία επόμενα παιχνίδια του Top 16», τόνισε ο Σλότερ για την συνέχεια της προσπάθειας του Παναθηναϊκό στο Top 16 και εξήγησε: «Σίγουρα θέλουμε να περάσουμε στο Top 8 οπότε να είμαστε στην πρώτη τετράδα, αλλά θα ήταν ακόμη καλύτερο αν είμαστε στις πρώτες δυο ομάδες».

«Είναι στην Αθήνα για την αποθεραπεία τους και θα δούμε πότε θα επιστρέψουν», είπε για τους τραυματίες ο 28χρόνος Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων» και για την εμπειρία του στην Ευρωλίγκα και στον Παναθηναϊκό επισήμανε: «Απολαμβάνω που παίζω στο υψηλότερο επίπεδο και θέλω να βοηθάω την ομάδα μου σε κάθε αγώνα. Είναι μια μεγάλη ομάδα που έχει έξι Ευρωπαϊκά, έχει τρομερό κόσμο και η ατμόσφαιρα στην έδρα μας είναι εξαιρετική».

Σχετικά άρθρα