Αξίζει το όβερ στο Αρλ-Νανσί

103.ΑΡΛ-ΝΑΝΣΙ ΟΒΕΡ 2.15
Το μομέντουμ είναι εξαιρετικό για να ποντάρει κανείς στην υψηλή απόδοση του όβερ σε αυτή την αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Β’ Γαλλίας. Η Αρλ δεν έχει καταφέρει να λύσει τα πολλά προβλήματα που εμφανίζει καιρό τώρα με συνέπεια να παραμένει, μακράν των άλλων, στην τελευταία θέση της κατάταξης. Δέχεται με ευκολία το γκολ ειδικά στο “Παρκ Ντε Σπορ Αβινιόν”, φτάνοντας μάλιστα τα εννέα στα τρία τελευταία που έδωσε εκεί με αντίπαλους την Ανζέ, την Τρουά και τη Ντιζόν. Φέρνει συνεχώς νέους παίκτες η διοίκηση κι αυτό μάλλον δυσκολεύει το έργο της τεχνικής ηγεσίας καθώς η Αρλ δεν μπορεί να βρεί σταθερό κορμό με αποτέλεσμα να συμβαίνουν συνεχείς αλλαγές στην ενδεκάδα. Σήμερα θα απουσιάσει ο αμυντικός Γκιγκό που αποβλήθηκε στην προηγούμενη αναμέτρηση.
 
Ανησυχία προκαλεί επίσης το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα των φιλοξενούμενων οι οποίοι από εκεί που φάνταζαν ως μία από τις ομάδες που θα είχαν θέση στην προνομιούχο τριάδα του πίνακα, βρίσκονται επτά βαθμούς πίσω από την τρίτη Μπρεστ. Δέχεται μονίμως γκολ εδώ και επτά αγωνιστικές και έρχεται από τρία διαδοχικά όβερ και goal/goal. Το ματς με την Αρλ θεωρείται κομβικής σημασίας για τους γηπεδούχους οι οποίοι θα παίξουν φουλ επίθεση. Με δεδομένα πάντως τα αμυντικά προβλήματα περιμένω υψηλό σκορ.
 
105. ΝΤΙΖΟΝ-ΝΙΜ 1 1.45
Δεν μπήκε καλά το 2015 για τη Ντιζόν η οποία έρχεται από δύο συνεχείς ήττες που την απομάκρυναν από την κορυφή της κατάταξης στη Β’ Γαλλίας. Επιπρόσθετα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου καθώς την πέταξε εκτός, επικρατώντας στην παράταση 1-0 η άσημη Κονκαρνεό, ομάδα Δ’ Κατηγορίας! Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνει δεύτερη συνεχόμενη γκέλα στο “Γκαστόρ Ζεράρ” η γηπεδούχος, εκεί που πριν από την ήττα με 3-0 από την Τουρ είχε να χάσει δύο χρόνια.
 
Η Νιμ από την άλλη επικράτησε πριν από δύο εβδομάδες για πρώτη φορά φορά φέτος εκτός έδρας, επικρατώντας της Αζαξιό με 1-0. Δύσκολο να το ξανακάνει με τον αμυντικό τρόπο που έχει επιλέξει να παίζει μακριά από το σπίτι της. Συν τοις άλλοις η φιλοξενούμενη μετρά πέντε ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις από το 2009 και έπειτα στην έδρα της Ντιζόν. Χαμηλός αλλά λογικός ο άσος, εναλλακτικά πολλές πιθανότητες εμφάνισης έχουν τα 2-3 γκολ με (την συμπαθητική) απόδοση του 1.75

Σχετικά άρθρα