Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Είστε άνεργος και μιλάτε καλά αγγλικά;Ο Κιμ Γιονγκ Ουν σας ζητά!
Είστε άνεργος και μιλάτε καλά αγγλικά;Ο Κιμ Γιονγκ Ουν σας ζητά! thumbnail

Είστε άνεργος και μιλάτε καλά αγγλικά;Ο Κιμ Γιονγκ Ουν σας ζητά!

Εμφαση στον τουρισμό θέλει να δώσει ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας και καλεί στη χώρα του γνώστες της αγγλικής που θα μάθουν τα βασικά σε βορειοκορεάτες μελλοντικούς ξεναγούς


Αν είστε άνεργος και γνωρίζετε καλά αγγλικά, τότε έχετε μια ευκαιρία για δουλειά στη Βόρεια Κορέα.


Ο Κιμ Γιονγκ Ουν στρέφει το ενδιαφέρον του στον τουρισμό και για το σκοπό αυτό καλεί στη χώρα του γνώστες της γλώσσας. Σκοπός τους θα είναι να διδάξουν τα βασικά σε Βορειοκορεάτες που θα εργαστούν ως ξεναγοί. Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια ένα μήνα και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου Τουρισμού στην Πιονγιάνγκ. 

Σύμφωνα με την Εταιρεία Τουρισμού της Βόρειας Κορέας, προϋπόθεση είναι ο ενδιαφερόμενος να είναι κάτοχος πτυχίου διδασκαλίας της αγγλικής (Tefl) ή να μιλά αγγλικά και να έχει εμπειρία στον τομέα του τουρισμού. 

Η Βόρεια Κορέα τελευταία έχει επενδύσει στον τουρισμό, με πιο πρόσφατο το παράδειγμα του χειμερινού θερέτρου για σκι Μαρίσκριόνγκ και την «τουριστική» πόλη Γονσάν να θεωρούνται οι «κορωνίδες» του σχεδίου του Κιμ Γιονγκ Ουν. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία, περί τους 6.000 είναι οι τουρίστες που περνούν ετησίως τα σύνορα της Βόρειας Κορέας, μέσω εγκεκριμένων από το καθεστώς ταξιδιωτικών γραφείων.

Όσο για το πόσες είναι οι θέσεις «δασκάλων της αγγλικής» που ζητά ο Κιμ Γιονγκ Ουν; Μόλις πέντε, τουλάχιστον για αρχή…


πηγή: protothema.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X