Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Πού ψηφίζω; Μάθε εδώ με ένα κλικ
Πού ψηφίζω; Μάθε εδώ με ένα κλικ thumbnail

Πού ψηφίζω; Μάθε εδώ με ένα κλικ


Η πιο σύντομη προεκλογική περίοδος της μεταπολίτευσης τελειώνει σύντομα και οι πολίτες θα κληθούμε να επιλέξουμε την πολιτική πρόταση της επιλογής μας. Κι αν ακόμη δεν έχετε αποφασίσει τι θα ψηφίσετε – μια καλή ιδέα θα σας δώσει και το Help Me Vote – σίγουρα θα πρέπει να γνωρίζετε που θα ψηφίσετε.

Μπαίνοντας στο Υπουργείο Εσωτερικών και πληκτρολογώντας ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός και μητρός, αλλά και έτος γέννησης, θα ανοίξει μια καρτέλα με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Ο πίνακας σου δίνει τόσο το εκλογικό τμήμα και το σχολείο ή όποιο άλλο δημόσιο κτίριο λειτουργεί ως τέτοιο, αλλά και χάρτη με σημειωμένο το σημείο.

Επιπλέον, μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο για το "Μάθε Που Ψηφίζεις" στον αριθμό 2131361500! Το τηλεφωνικό κέντρο είναι διαθέσιμο στο κοινό την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 09.00 έως τις 19.00, ενώ την ημέρα των εκλογών από τις 07.00 έως τις 19.00 που κλείνουν οι κάλπες.


Μπείτε στη σελίδα του υπουργείου και βρείτε που ψηφίζετε\


www.madata.gr


 


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X