Κλάους: «Πάντα υπάρχει πίεση όταν είσαι στον ΠΑΟΚ»

Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 19ης αγωνιστικής της Super League παρέλαβε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τη μεταγραφική ενίσχυση του ‘Δικεφάλου’, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και για την έλλειψη φρεσκάδας που παρουσιάζει η ομάδα στους τελευταίους αγώνες.
Οι δηλώσεις του:
«Όταν πάει καλά η ομάδα υπάρχουν και πιο πολλά βραβεία.Το θετικό είναι ότι βοηθάω την ομάδα, αυτό θέλω να κάνω πάντα όταν μπαίνω στο γήπεδο και μακάρι στη συνέχεια να έρθουν κι άλλα βραβεία, όχι μόνο για μένα αλλά και για τους συμπαίκτες μου. Ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος, μακάρι να είμαστε όλοι υγιείς και στο τέλος να πανηγυρίσουμε εμείς τον τίτλο».
Για το γεγονός ότι τελευταία έπαιξε ακόμη και χαφ: «Δεν είναι θέμα αυτό, όπου σε βάζει ο προπονητής πρέπει να παίζεις, να μην φέρνεις αντίρρηση και να δίνεις το 100%».
Για τις μεταγραφές που προετοιμάζεται να υλοποιήσει ο ΠΑΟΚ: «Εμείς οι παίκτες δεν δίνουμε σημασία σε αυτά. Όποιο παιδί και να έρθει εμείς θα προσπαθήσουμε να το βάλουμε γρήγορα στο κλίμα για να βοηθήσει την ομάδα».
Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 8 Φεβρουαρίου: «Κοιτάμε ένα ένα τα παιχνίδια. Τώρα έχουμε ξεκούραση και μετά το ματς με τον Παναιτωλικό».
Για την πίεση του πρωταθλητισμού: «Όταν είσαι στον ΠΑΟΚ πάντα υπάρχει πίεση, αυτό το ξέρουμε. Είσαι πρώτος υπάρχει πίεση για να παραμείνεις εκεί, τώρα υπάρχει πίεση για να είμαστε κοντά στην κορυφή και να έρθει η στιγμή που θα είμαστε πάλι πρώτοι».
Για την φρεσκάδα που έβγαζε ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της σεζόν και κάτι τέτοιο μπορεί να επαναληφθεί: «Αυτό θέλουμε και εμείς. Υπάρχουν αποθέματα στην ομάδα, μακάρι ο δεύτερος γύρος να ξεκινήσει όπως άρχισε και ο πρώτος».
Για την παρουσία του κόσμου στο ματς με τον Πλατανιά: «Ο κόσμος δεν μας έχει αφήσει ποτέ μόνους, αυτό που είχα πει είναι ότι τους θέλουμε δίπλα μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας».
Για την δήλωσή του μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ότι οι παίκτες πρέπει να τα βάλουν κάτι και να δουν τι φταίει και τι εννοούσε: «Αυτό το ξέρουμε εμείς οι παίκτες στα αποδυτήρια».

Σχετικά άρθρα