Το θρίλερ έδειξε Τρίκαλα

Ήταν παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Ή τουλάχιστον έτσι αντιμετωπίσθηκε, καθώς υπάρχει ακόμη ένας ολόκληρος γύρος που θα κρίνει την παραμονή. Και ήταν μεγάλο ντέρμπι εξ αρχής με νικήτρια την ομάδα των Τρικάλων , 80-76 σε ένα θρίλερ.

Τα Τρίκαλα με μπροστάρηδες τον Χάρις και τον Κάτζι πήραν προβάδισμα στον αγώνα που έφτασε μέχρι τους 7 πόντουςστο ημίχρονο. Στην τρίτη περίοδο με επί μέρους 19-23 και πρωταγωνιστή τον Τρότερ ο ΚΑΟΔ ισορρόπησε απολύτως το ματς. Στα μισά του τέταρτου δεκάλεπτου οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου τα ηνία της αναμέτρησης με 9 πόντους.

 

Eντούτοις, οι Δραμινοί δεν παρέδωσαν τα όπλα . Με 6 συνεχόμενους πόντους από τον Ζάρα και 4 λάθη των γηπεδούχων το σκορ έγινε 76-73 στο τελευταίο λεπτό. 33 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ο Τσούπκοβιτς μετά από επιθετικό ριμπάουντ πέτυχε καλάθι, πήρε φάουλ, αλλά έχασε τη βολή (78-73). Ο Τρότερ από τις βολές είχε 1 στις 2, αλλά μετά από νέο λάθος των Τρικάλων, ο Όντομ έκλεψε, η μπάλα έφτασε στον Τρότερ που εκτέλεσε και ευστόχησε. Μετά από έντονες διαβουλεύσεις και διαφωνίες αν ο παίκτης των Τρικάλων πάτησε ή όχι τη γραμμή των 6 μέτρων και 75 εκατοστών, οι διαιτητές το μέτρησαν σωστά για δίποντο. H επανάληψη που παίχτηκε από τα στούντιο της NOVA έδειξε ότι πατούσε τη γραμμή. Σημειώστε ότι το παιχνίδι καλυπτόταν με μονοκάμερο από τη NOVA και δεν υπήρχε η δυνατήτα replay για τους διαιτητές, οι οποίοι αντιμετώπισαν άριστα τη φάση με το πνεύμα του κανονισμού, δημιουργώντας instant replay.

 

Έμεναν 14” για τη λήξη του αγώνα. Ο ΚΑΟΔ έκανε γρήγορο φάουλ, ο Ίνγκραμ ευστόχησε και στις 2 βολές για το τελικό 80-76, αφού ο Τσαλδάρης αστόχησε σε τρίποντο και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε. Τα Τρίκαλα πήραν τεράστια ανάσα φτάνοντας στους 19 βαθμούς.

 

 Τα δεκάλεπτα: 24-17, 12-12, 19-23, 25-24

 

Τρίκαλα : Ίνγκραμ 15, Νικολόπουλος ,Τρέισι 7, Χάρις 19, Τσούπκοβιτς 14, Πάνος 2,Σπανός ,Καμαριώτης ,Βαρυτιμιάδης ,Κάτζι 20,Χουχούμης 3, Μιλουτίνοβιτς

 

ΚΑΟΔ: Σλαφτσάκης 8,Τρότερ 20, Κολοβής ,Γεωργάκης , Άτκινς 2,Όντομ 2,Σπυριδωνίδης ,Μίτσελ 1 ,Ζάρας 15, Λό 12,Τσαλδάρης 9,Παπαμακάριος 7

Σχετικά άρθρα