Φιλική νίκη για ΑΠΟΕΛ, ξανά πρόβλημα ο Καρλάο

Με σκόρερ τους Χριστοδούλου και Παπαφώτη επικράτησε 2-0 της Δόξας στο Μακάρειο σε μια φιλική αναμέτρηση, σε αγώνα στον οποίο αποχώρησε τραυματίας ο Κάρλα στο 23’! Ο Τόρτσεν Φινκ προχώρησε σε δοκιμές…

Το σκορ άνοιξε ο Χριστοδούλου στο 48′ μετά από όμορφο συνδυασμό των Κωνσταντίνου και Παπαφώτη. Ο Βασίλης Παπαφώτης στο 68′ σημάδεψε το δοκάρι, με τον Σέρινταν να τον… αντιγράφει δύο λεπτά μετά. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Παπαφώτης στο 77.
Οι Γαλαζοκίτρινοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες ενώ ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές τοποθετώντας διαφορετικές εντεκάδες σε κάθε ημίχρονο.
ΔΟΞΑ: Σιδεράκης, Ρ. Γκονζάλες, Λεονάρντο, Μάρκες, Αντόνιο, Καλδερόν, Αρέστη, Οτσάνα, Ράμος, Νοβόα, Λόμπο.
ΑΠΟΕΛ: Πάρντο (46΄ Χιώτης), Ρίισε (46΄ Αντωνιάδης), Παπάζογλου (78΄ Πεχλιβάνης), Καρλάο (23΄ Κακά), Αμορίν (46΄ Χριστοφίδης), Μοράις (46΄ Αρτυματάς), Χαραλαμπίδης (46΄ Γ. Χριστοδούλου), Αλεξάνδρου (46΄ Κωνσταντίνου), Ντε Βινσέντι (46΄ Χαραλάμπους), Ιωάννου (46΄ Παπαφώτης), Τζιμπούρ (46΄ Σέρινταν).

Νέο πρόβλημα για τον ΑΠΟΕΛ! Ο Καρλάο αποχώρησε από το φιλικό με τη Δόξα λόγω τραυματισμού. Αναμένεται η επίσημη ενημέρωση επί του θέματος…
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε γίνει αλλαγή και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Οθέλλο, αφού ο Τόρστεν Φινκ ήθελε να τον προφυλάξει, επειδή προερχόταν από τραυματισμό. Το κακό φαίνεται πως δεν αποφεύχθηκε, αφού ο Καρλάο αποχώρησε στο 23′ του φιλικού με τη Δόξα, δίνοντας τη θέση του στον Κακά.

Πηγή: balla.com.cy

Σχετικά άρθρα