«Δείξαμε αδράνεια σε δύο δεκάλεπτα»

Η αδράνεια στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο δεν επέτρεψε στον Πανελευσινιακό να φανεί ανταγωνιστικός σήμερα στο Παλέ κόντρα στον Άρη σύμφωνα με τον Δημήτρη Κουστένη.

«Ερχόμενοι εδώ ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μεγάλη πίεση από τον Άρη», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των «σταχυοφόρων» και επισήμανε: «Και θα έλεγα ότι σε δύο δεκάλεπτα δείξαμε αδράνεια. Στο πρώτο, όπου δώσαμε την δυνατότητα στον Άρη να πάρει διαφορά 10-11 πόντων. Στο ημίχρονο είπαμε να προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στη πίεση, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο και πάλι δεν τα καταφέραμε. Ο Άρης πήρε διαφορά ασφαλείας. Θεωρώ ότι από τη στιγμή που ο Άρης είχε τον τρόπο να πετύχει εύκολα καλάθια, ήταν δύσκολο για μας. Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε με χαμηλά σχήματα, με ζώνη».

«Πλέον εμείς μπαίνουμε σε μια φάση αγώνων όπου υπάρχει και το «πρέπει»», συνέχισε ο Κουστένης και τόνισε: «Θα ήταν υπέρβαση για μας να κερδίζαμε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι το οποίο πρέπει να το κερδίσουμε για να είμαστε συνεπείς στο σχέδιό μας. Απομένει για μας να επιστρέψουν όλοι οι παίκτες και να βρούμε τον ρυθμό που είχαμε πριν την διακοπή όπου ήμασταν δυνατοί και παίζαμε καλό μπάσκετ».

Ο Ευθύμης Τσακαλέρης επέστρεψε στο Αλεξάνδρειο, ως παίκτης του Πανελευσινιακού και μίλησε για τους αγωνιστικούς στόχους που δεν επιτεύχθηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι: «Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι. Ο Άρης επέβαλλε τον ρυθμό του, κέρδισε δίκαια κι εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Παρότι είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα, νιώθοντας αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θέλαμε να περιορίσουμε τον Σάσα, να μην επιτρέψουμε τον Άρη να επιβάλλει τον ρυθμό του, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Σχετικά άρθρα