Σύστημα «2-3» από Ισπανία

Το απόλυτο είχε η στήλη μας το βράδυ του Σαββάτου, αφού πέρασαν και οι 3 επιλογές μας. Συγκεκριμένα, νίκησαν Σαραγόσα (2-0 την Ουέλβα) και Σοσιεδάδ (1-0 την Εϊμπαρ), ενώ επιβεβαιώθηκε και η… βόμβα της Τιχουάνα στην Τίγκρες (2-1). 
Απόψε έχουμε 3 ματς από Α’ και Β’ Ισπανίας, τα βάζουμε σε ένα δελτίο και τα παίζουμε σύστημα «2-3».
251 ΜΠΑΡΤΣΑ Β’ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ   1                 2,15 (Bet365)
Η Μπάρτσα Β’ έδειξε σημάδια ζωής με το 3-1 επί της Ουέλβα. Κατέβασε ανταγωνιστική ενδεκάδα σε εκείνο το παιχνίδι, το ίδιο αναμένεται να κάνει και τώρα, αφού απέχει μόλις 1 βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη. Ποιότητα δεδομένα έχει, έχασε την ομοιογένειά της από τα… ανέβα – κατέβα στην πρώτη ομάδα, σιγά, σιγά θα την ξαναβρεί. Αυτό είναι το δεύτερο σερί εντός έδρας ματς που δίνει, θέλει μόνο νίκη, καθώς ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια εκτός με Σαμπαντέλ και Σαραγόσα. Υποδέχεται την Οσασούνα η οποία εξακολουθεί να μαστίζεται από σημαντικότατες απουσίες. Κατάφερε να μην ηττηθεί από Ουέλβα (1-1 εκτός) και Σαμπαντέλ (0-0 εντός), χωρίς, όμως, να παίξει μπάλα και έχοντας απέναντί της ομάδες που η πρώτη δεν… στρίβει εδώ και καιρό και η δεύτερη δεν… υπάρχει εκτός έδρας. Περιμένουμε ότι αυτή τη φορά θα τα βρει… σκούρα.
262 ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΑΛΜΕΡΙΑ         Χ2 (Δ.Ε.)  2,10 (Bet365)
Η Εσπανιόλ επικράτησε 3-1 της Σεβίλλης την Πέμπτη το βράδυ και είναι το φαβορί για να περάσει στα ημιτελικά του θεσμού. Ο επαναληπτικός διεξάγεται την ερχόμενη Πέμπτη, εκεί είναι το μυαλό της, αφού εάν περάσει θα πέσει πάνω σε Μάλαγα ή Μπιλμπάο και ο δρόμος για τον τελικό είναι ανοιχτός. Παίζει εδώ και έναν μήνα δύο φορές την εβδομάδα και το ρόστερ της δεν είναι τόσο μεγάλο ώστε να κάνει εκτεταμένο rotation. Υποδέχεται την Αλμερία η οποία εκτός έδρας μετράει 4 νίκες σε 10 αγώνες (εάν εξαιρέσουμε τις Ρεάλ και Μπάρτσα, μόνο Σεβίλλη, Ατλέτικο και Βαγεκάνο έχουν 1 παραπάνω). Επίσης, στα τελευταία 3 πέρασε από Θέλτα (1-0) και Μάλαγα (2-1) και έχασε στη Βαλένθια 3-2 με γκολ στο 85’ και έχοντας δοκάρι στο 2-2. Παρουσιάζει αρκετά σημάδια βελτίωσης με τον Μαρτίνεθ στον πάγκο της, μπορεί να εκμεταλλευτεί τον αποπροσανατολισμό της αντιπάλου της και να πάρει αποτέλεσμα.
271 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ         1                 2,25 (Bet365)
Σούπερ ντέρμπι για την 4η θέση, αμφότερες δίνουν μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι νωρίς ασφαλώς για να κάνουμε τέτοια κουβέντα, αλλά το αποτέλεσμα παίζει ρόλο, επειδή η Σεβίλλη έχει ένα ματς λιγότερο και είναι 1 βαθμό μπροστά. Η φιλοξενούμενη παίζει την Πέμπτη τον επαναληπτικό με την Εσπανιόλ για το Κύπελλο. Εχασε 3-1 στο πρώτο ματς, θα τα δώσει όλα στη ρεβάνς. Οσοι είδαν τον πανηγυρισμό του Εμερι στη μείωση του σκορ στο 93’, θα καταλάβουν πόσο πολύ θέλουν το Κύπελλο οι Ανδαλουσιάνοι. Η Βαλένθια στην έδρα της είναι πανίσχυρη (8-1-1), ενώ απέναντι στη Σεβίλλη (χάνει μέρος της δυναμικότητάς της εκτός) έχει 4-0-1 στα τελευταία 5 ανεξαρτήτως διοργάνωσης. 

Σχετικά άρθρα