Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Twitter: Διαμαρτυρία των Ελλήνων του εξωτερικού που δεν μπορούν να ψηφίσουν [εικόνες]
Twitter: Διαμαρτυρία των Ελλήνων του εξωτερικού που δεν μπορούν να ψηφίσουν [εικόνες] thumbnail

Twitter: Διαμαρτυρία των Ελλήνων του εξωτερικού που δεν μπορούν να ψηφίσουν [εικόνες]

«Είμαι Ελληνίδα, σπουδάζω στην ΕΕ και δεν μπορώ να ψηφίσω». Είναι μόνο μία από τις εκατοντάδες ανάλογες αναρτήσεις που έχουν κατακλύσει το Twitter. Οι Ελληνες του εξωτερικού παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις ελληνικές εκλογές, έστω κι αν δεν έχουν λόγο σε αυτές.


Στο Twitter κατέφυγαν πολλοί Ελληνες που ζουν, εργάζονται και σπουδάζουν εκτός των συνόρων, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν καθώς δεν μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, εκτός αν επιστρέψουν στην πατρίδα τους.


Αλλοι με απλές αναρτήσεις στα ελληνικά ή τα αγγλικά, άλλοι με πιο θυμωμένα μηνύματα και κάποιοι που κατέφυγαν στη δύναμη της φωτογραφίας, χρησιμοποιώντας το hashtag #icannotvote διαμαρτυρήθηκαν μέσω Twitter, ελπίζοντας πως στις επόμενες εκλογές θα έχει γίνει και η Ελλάδα μία από τις χώρες που επιτρέπουν στους πολίτες τους να ψηφίσουν από το εξωτερικό.


Δείτε μερικά από τα μηνύματά τουςΠηγή: Inews.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X