Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015 thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015

Τα παιχνίδια της φαντασίας σε ταξιδεύουν σε έναν όμορφο κόσμο, έναν κόσμο ο οποίος μοιάζει με παλιά ελληνική ταινία… Οι ταινίες του παλιού καλού Ελληνικού Κινηματογράφου, μας κάνουν συχνά να ταξιδεύουμε σε μία άλλη εποχή, να ταυτιζόμαστε με τους πρωταγωνιστές και μας δημιουργούν όμορφα συναισθήματα… Δεν είναι λίγες οι στιγμές όμως, που μας φέρνουν και δάκρυα στα μάτια, είτε γιατί νοσταλγούμε μία εποχή που πέρασε, είτε επειδή δεν το φινάλε δημιουργεί μεγάλη συγκίνηση…

 

Η εβδομάδα 26 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου, μας ταξιδεύει όντως σε μία άλλη εποχή, σαν να είναι βγαλμένη από ταινία… Βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα, που ήταν καλά κρυμμένα μέσα μας. Η Αφροδίτη εισέρχεται στις 27 Ιανουαρίου στο ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων, ολοκληρώνοντας τον κύκλο της στον ζωδιακό. Από τα πρώτα κιόλας βήματά της, θα συγκρουστεί με τον Κρόνο από τον Τοξότη και θα "αγκαλιαστεί" με σύνοδο με τον Ποσειδώνα! Ο Άρης από τους Ιχθείς και αυτός, θα βρεθεί σε αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας ένα πολύ ερωτικό σκηνικό. Ο Ήλιος θα βρεθεί σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, φέρνοντας επανασυνδέσεις και ευχάριστες εκπλήξεις από το παρελθόν… Ας δούμε όμως αναλυτικά τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας και την επιρροή τους στα αισθηματικά μας.

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς: Ο έρωτας αποκτά συναίσθημα…


Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμα της την Τρίτη στις 27 Ιανουαρίου, στο ζώδιο των Ιχθύων, ολοκληρώνοντας τον ετήσιο κύκλο της στο ζωδιακό! Η Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά ο Ποσειδώνας, κάνει τον έρωτα να γίνεται ένα παιχνίδι της φαντασίας, της ονειροπόλησης, αλλά και της ψευδαίσθησης. Η τρυφερότητα και η εκδήλωση των αισθημάτων, θα γίνεται με έναν τρόπο ιδιαίτερα εκφραστικό, αλλά και συναισθηματικό. Πολλές σχέσεις θα κάνουν τον κύκλο τους και θα ακολουθήσουν τώρα τον δρόμο του γάμου ή… του χωρισμού, εφόσον δεν γίνεται να συνεχιστούν! Με την Αφροδίτη από τον Ιχθύ θα γίνουν και αρκετές επανασυνδέσεις, αφού πολλοί θα αφήσουν στην άκρη τα "πρέπει", τα "μη" και τα "δεν" και θα ακολουθήσουν τον δρόμο της καρδιάς τους.

 

Την Παρασκευή στις 30 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει την δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από τον Τοξότη και αρκετοί Δίδυμοι,ΠαρθένοιΤοξότες και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, θα πονέσουν για την εξέλιξη μίας ερωτικής τους ιστορίας. Λίγες μέρες αργότερα όμως, το πρόβλημα που αντιμετώπισαν θα ξεπεραστεί αφού η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, θα απαλύνει τον πόνο της καρδιάς και θα αφήσει για μία ακόμα φορά την φαντασία να καλπάζει! Οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Ταύροι και οιΑιγόκεροι, είναι τα ζώδια που την 1η μέρα του Φλεβάρη θα εισπράξουν μία μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Ο ερωτισμός ανεβαίνει…


Ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων, ταξιδεύει την ερωτική σου φαντασία και οΠλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά να εκπληρωθεί με τον πιο παθιασμένο τρόπο όλα αυτά που ονειρευόσουν! Αυτό θα συμβεί βέβαια αν είσαι ΤαύροςΠαρθένοςΑιγόκερως (ζώδιο της γης) ή ΚαρκίνοςΣκορπιός,Ιχθύς (ζώδιο του Νερού) του δευτέρου δεκαημέρου. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή στις 30 Ιανουαρίου, να αναμένεις ερωτική δράση που θα εκπληρώσει ένα όνειρό σου!

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ανάδρομο Ερμή: Το παρελθόν είναι πάλι… εδώ!


Ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις έρχεται ένα τηλέφωνο ή μία συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν σου, που σου θυμίζει μία πτυχή του εαυτού σου, την οποία είχες αφήσει εδώ και αρκετό καιρό πίσω σου… Ανάβει και πάλι το φως σε μία ερωτική υπόθεση του παρελθόντος, που ήταν για σένα σημαντική και για την οποία είχες χάσει τις ελπίδες σου… Ο Ήλιος από τον Υδροχόο, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή στις 30 Ιανουαρίου σύνοδο με τον Ερμής που είναι ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο. Αν είσαι ζώδιο της Φωτιάς(ΚριόςΛέωνΤοξότης) ή ζώδιου του Αέρα (ΔίδυμοςΖυγόςΥδροχόος) και έχεις γεννηθεί στο α’ δεκαήμερο, θυμήσου: κάτι θα σου φέρει από τα παλιά!

 

Αφού είδαμε τα σημαντικά αισθηματικά αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας, έφτασε η στιγμή να διαβάσουμε τις εβδομαδιαίες ερωτικές τραγουδοπροβλέψεις των ζωδίων. Άκουσε το ερωτικό τραγούδι που ταιριάζει στο ζώδιο σου για την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τοναστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

"Έχω ένα μυστικό – Αλίκη Βουγιουκλάκη"

"Έχω ένα μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη, κανείς δεν το `χει μάθει και ποτέ δε θα το πω, να μείνει θέλω πάντα δικό μου, το μυστικό μου, αυτό το μυστικό το γλυκό μου, που τ’ αγαπώ! Έχω ένα μυστικό που όλα τα ομορφαίνει και πρώτη μου φορά με πλημμυρίζει η χαρά Έχω ένα μυστικό που στην καρδιά μου μέσα λάμπει το ξέρουνε οι κάμποι, το `χει μάθει το βουνό το τραγουδούν τη νύχτα στα κλώνια όλα τα αηδόνια και το `χουν γράψει τα χελιδόνια στον ουρανό"… Έχεις ένα ερωτικό μυστικό αυτή την εβδομάδα, φίλε Κριέ, ένα μυστικό που σε γεμίζει με προσμονή και σε φέρνει πιο κοντά στην εκπλήρωση μίας επιθυμίας, που πήγαζε μέσα στην καρδιά σου από τα παλιά! Ευνοείσαι, θα περάσεις καλά και θα γιατρευτούν και κάποιες πληγές σου… Ποιο άτομο θα εκπληρώσει τις επιθυμίες σου; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στηντηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

"Ζωγραφισμένα στο χαρτί – Μαρινέλλα"

"Ζωγραφισμένα στο χαρτί τα λόγια σου κρατάω, ζωγραφισμένα στην καρδιά τα μάτια π' αγαπάω. Στην καρδιά μου έχει ανθίσει το λουλούδι μου, έλα, νύχτα, για ν' ακούσεις το τραγούδι μου. Ζωγραφισμένα στο χαρτί παράπονα θα στείλω και της αγάπης τον καημό σε κεντημένο φύλλο"! Φίλε Ταύρε, σε ένα χαρτί ζωγραφίζεις όνειρα, σχέδια και επιθυμίες τα οποία και κάνεις πραγματικότητα αυτή την εβδομάδα! Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε ευνοεί! Επιπλέον, το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα φέρνει καυτές ερωτικές εξελίξεις! Μάθε τι θα συμβεί στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στηντηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

"Μία με θέλεις μία με διώχνεις – Ζωζώ Σαπουντζάκη"

"Φούντα στο κομπολόι σου κρέμασες την καρδιά μου και χάντρες στο κορδόνι σου πέρασες τα φιλιά μου. Μια με θέλεις μια με διώχνεις κι άλλο τώρα δεν βαστώ, πάψε κόλπα να μου κάνεις πριν αλλάξω τον σκοπό. Ζάρι για το ταβλάκι σου έκανες την ζωή μου και μια εξάρες μια διπλές, με ρίχνεις ρε παιδί μου"… Κάπως έτσι νιώθεις αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε… Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε τετράγωνο με Κρόνο και σε σύνοδο με Ποσειδώνα, σε κάνει να αμφιταλαντεύεσαι αισθηματικά σε μία κατάσταση που σε μπερδεύει! Τα αισθηματικά σου είναι σαν ένα κουβάρι, που προσπαθείς να το ξεμπλέξεις! Συμβουλέψου τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑΜάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στηντηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

"Το πρωί με ξυπνάς φιλιά – Σοφία Βέμπο"

"Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά, μου χαϊδεύεις μετά τα μαλλιά, όλη μέρα γελάς, λόγια λες τρυφερά και γεμίζεις το σπίτι χαρά! Πόσο χαίρομαι που μ' αγαπάς, πάντα κάπου τα βράδια με πας και τις νύχτες ρωτάς αν κι' εγώ σ' αγαπώ, αλλά αυτά δεν μπορώ να τα πω…" Αισιοδοξία, ρομαντισμός και πολύ συναίσθημα φέρνει η νέα εβδομάδα για σένα, αγαπητέ Καρκίνε… Με Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, η σκέψη σου δραπετεύει στις ερωτικές σου επιθυμίες και δέχεσαι εκπλήξεις, που σε κάνουν να νιώθεις σαν παιδί! Τι απροσδόκητο έρχεται; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα φέρει μία όμορφη ερωτική εξέλιξη… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X