Γενική είσοδος 10 ευρώ με Ξάνθη

Η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ένας πρόωρος τελικός για τους Πράσινους, που στοχεύουν και πάλι να φτάσουν ψηλά στη διοργάνωση. Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ σε όλες τις θύρες του γηπέδου της Λεωφόρου. Εξαιρούνται μόνο οι θύρες 10 (15 ευρώ) και η θύρα 3 (30 ευρώ). 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΟΤΕ με αντίπαλο τη Skoda Ξάνθη που θα διεξαχθεί στο γήπεδο ‘‘Απ. Νικολαϊδης’’, την Πέμπτη 29/1, στις 19:00»
 
Η διάθεση των εισιτηρίων ορίστηκε με γενική είσοδο 10€ σε όλες τις Θύρες, με 15€ στη Θύρα 10 και 30€ στη Θύρα 3. Η διάθεση ξεκινά σήμερα για όλους τους φιλάθλους τόσο ηλεκτρονικά από το επίσημο site της ομάδας pao.gr  όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου μας στη Θύρα 4 της Λεωφόρου (9:30 με 17:30). Την ημέρα του αγώνα η διάθεση θα γίνεται από το πρωί στις 9:30 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης. Όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν έως 4 εισιτήρια στο όνομά τους.
 
Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα με την παρουσία μας και την ωθούμε στη νίκη μόνο με τη φωνή μας. Ραντεβού τη Λεωφόρο».

Σχετικά άρθρα