Τρείς νέοι στο μικροσκόπιο

Έμφαση στα νέα παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα την ομάδα Νέων κάτω των 20 ετών δίνει ο Αγγελος Αναστασιάδης. Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός πως στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών συμμετείχαν τρείς νέοι.   

Kαι αυτό αποδεικνύεται από την ενεργή συμμετοχή, ορισμένων εξ αυτών στις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας. Θυμίζουμε πως τις τελευταίες ημέρες συμμετείχαν οι Κουτογλίδης, Τσολακίδης, Κούστα από την Κ-20.

Ποιοι όμως είναι οι τρεις νεαροί παίκτες; Ο Κουτογλίδης είναι τερματοφύλακας και έχει δείξει θετικά στοιχεία από την αρχή της σεζόν. Ο Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του θα τον δουν και σε άλλες προπονήσεις.

Ακόμη ενας από τους αξιόλογους νέους παίκτες είναι ο Τσολακίδης που αγωνίζεται ως εξτρέμ και έχει ανοδική πορεία. Επίσης αξιολογείται και ο Κούστα (γιός του πρώην επιθετικού του Ηρακλή) ο οποίος ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, καθώς αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Η αξιολόγηση και των τριών θα συνεχιστεί σε επόμενες προπονήσεις.

Σχετικά άρθρα