Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Σεξ: Πώς να πείθεις ότι είσαι μεγάλος εραστής!
Σεξ: Πώς να πείθεις ότι είσαι μεγάλος εραστής! thumbnail

Σεξ: Πώς να πείθεις ότι είσαι μεγάλος εραστής!

Ξέρετε τι θέλετε από τη γυναίκα – έτσι δεν είναι; Αλλά στοιχηματίζω πως δεν κατορθώνετε ποτέ να την κάνετε να το καταλάβει. Θα άφηνε εκτεθειμένο τον τόσο εύθικτο ανδρικό εγωισμό σας, αν περιμένατε απλώς να σας διαλέξουν.


Απαντήστε μου στην ακόλουθη ερώτηση: Θέλετε η γυναίκα σας να σας μεταχειρίζεται σαν να είστε ένας συνδυασμός θεού και μεγαλοφυίας; Αν απαντήσατε «όχι», σας παρακαλώ να δοκιμάσετε να απαντήσετε ξανά στην ερώτηση, λέγοντας όμως τη φορά αυτή την αλήθεια. Φυσικά, θέλετε να φαντάζεται η γυναίκα πως μπορείτε να περπατήσετε πάνω στο νερό. ΙΙοιος άντρας δεν το θέλει αυτό; Και κάθε μικρή ερωμένη, γεμάτη ορμή, γνωρίζει πώς να κρατήσει τον άντρα της πάνω.


Δεν πρόκειται όμως ν’ ασχοληθώ με μερικά άλλα πράγματα που μπορεί να της προκαλούν ανάσχεση, γιατί θα μπορούσατε να σκεφτείτε ότι σας υποβάλλω την ιδέα πως πρέπει να συμφωνείτε με τις επιθυμίες της, ακόμα και όταν δεν πρέπει. Μήπως αυτό σας μπερδεύει κάπως; Ίσως. Έχει καλώς, θα προσπαθήσω να σας το εξηγήσω. Ας πούμε πως βρίσκεστε με μια κοπέλα που θεωρεί το σεξ κάθε άλλο παρά ελκυστικό και που νιώθει αναστολή από κάθε τι ερωτικό, εκτός ίσως από το κρυφό της ατομικό ερωτικό παιχνίδι.


Συμφωνείτε κι εσείς μαζί της και «κρατιέστε σε απόσταση»; Ή μήπως συνεχίζετε τις προσπάθειές σας, από φόβο πως αν κάνετε διαφορετικά θα την απομακρύνετε; Αφήστε τα. Δεν πρόκειται να σας προσφέρει αυτά που επιδιώκετε. Ποτέ. Τα παλιά εκείνα, ξερά, γαμήλια εγχειρίδια έδιναν συνήθως τη συμβουλή αυτή της απώθησης του συζύγου, λέγοντας ότι «Ενώ οι πράξεις αυτές δεν είναι κατά κανένα τρόπο ανώμαλες, ο διακριτικός σύζυγος παραιτείται από την προσπάθειά του, όταν διαπιστώσει πως η σύζυγός του νιώθει αποστροφή απέναντι σε κάποια ειδική πράξη». Έτσι, η σύζυγος εγκαταλείπε- ται μοναχή της, απογοητευμένη και νιώθοντας την ίδια ανία για ολόκληρη τη σεξουαλική σκηνή. Το να την αφήνετε μόνη της δεν αποτελεί απάντηση, εκτός αν έχετε κι εσείς τις ίδιες σεξουαλικές αναστολές.


Ορισμένα πράγματα μπορείτε να τα αλλάξετε, ορισμένα όμως όχι.


. Το σημαντικότερο κουμπί -λες και δεν το ξέρετε- έχει τον τίτλο ΓΟΗΤΕΙΑ.


Δυστυχώς, δεν γράφω ερωτικά εγχειρίδια, ούτε διδάσκω μαθήματα διαρκείας δύο εξαμήνων. Αλλά μπορώ ίσως να σας προφοσφέρω μια επιτομή της γοητείας – ένα είδος οδηγού ας πούμε, για το πώς μπορείτε να καταφέρετε τη Μαίρη, τη 'Γζέην ή τη Βίκυ. Για σένα, που με διαβάζεις αυτή τη στιγμή, μιιορεί να είναι μόνο μια σειρά μαθημάτων για το ξαναφρε- οκάρισμα των γνώσεών σου. Μπορεί να έχεις μάθει τη μέθοδο ιης ερωτικής επιτυχίας πριν από πολύ καιρό. Αλλά μείνε εδώ κοντά μου. Μπορεί να υπάρχουν μερικά πράγματα που τα έχεις ξεχάσει. Όλοι μας έχουμε την τάση μερικές φορές να γινόμαστε απρόσεκτοι και χωρίς πείρα.


IΗ γοητεία κατασκευάζεται σε κάθε μέγεθος:


Υπάρχει πρώτα ο γόης που δεν διαθέτει πολύ χρόνο. ΙΙροτιμά τη μέθοδο ένα-δύο: 1) Της λέει πως δεν μπορεί να ζήοει χωρίς αυτήν. 2) Αφήνει το χέρι του να γλιστρήσει μέσα οτην κιλότα και ψαχουλεύει ζωηρά. Αποτυγχάνει με όλες,.


Υπάρχει και ο αριστοτέχνης εραστής. Μπορεί να μην τακαταφέρει ποτέ ρε την αφοσιωρένη μοναχή ή με τη γραμματέα του συνδικάτου, αλλά σημειώνει δΰο επιτυχίες στις τρεις προσπάθειες. Τι είναι όμως αυτό που εφαρμόζει διαφορετικά από τον γόη, που διαθέτει λίγο χρόνο; Απλό. Προσέχει τις λεπτομέρειες. Κάνει τη γοητεία επιστήμη, τέχνη, απασχόληση και σπορ για ενήλικα αγόρια και κορίτσια.


Ο αριστοτέχνης εραστής προγραμματίζει και προχωρεί στην εκτέλεση του σχεδίου του. Γνωρίζει ότι η γοητεία δεν είναι υπόθεση πέντε λεπτών – οΰτε καν μιας ώρας. Ο χρόνος έχει μεγάλη σημασία. Στην πραγματικότητα, ο χρόνος αποτελεί τον πρώτο και βασικό κανόνα του παιχνιδιού.


Οι περισσότεροι άντρες έχουν ακούσει κι έχουν διαβάσει για την ιστορία που λέγεται «προκαταρκτικά παιχνίδια» και για το πόσο σημαντικά υποτίθεται πως είναι για τη γυναίκα. Ε, λοιπόν, είναι πραγματικά σημαντικά. Με την ευκαιρία αυτή, σας λέω πως τα σεξουαλικά βιβλία την περιγράφουν λεπτομερώς και καλό είναι να την έχετε πάντα υπόψη σας. Έτσι, όμως, όπως την περιγράφουν, φαίνεται σαν τα μυστικά της γυναικείας αντίδρασης να βρίσκονται στο τρίψιμο, το χάϊδεμα, το τσίμπημά της στα κατάλληλα σημεία για μερικά λεπτά «προθέρμανσης». Τρίβετε τα στήθη της, χαϊδεύετε την κλειτορίδα της και, σε εξήντα δευτερόλεπτα… φύγαμε! Τέτοια βιβλία θα πρέπει να έχουν γραφτεί από αρσενικούς που ακολούθησαν οι ίδιοι πολύ εσφαλμένο δρόμο και είναι παντρεμένοι με γυναίκες που πλήττουν θανάσιμα στο κρεβάτι.


Όλο αυτό το τρίψιμο, χάϊδεμα, τσίμπημα, δάγκωμα κ.λπ., κ.λπ., είναι εξαιρετικά σημαντικό. Μην το ξεχνάτε ποτέ. Σας παρακαλώ! Αλλά είναι σημαντικό για να ικανοποιήσετε την κοπέλα, όχι για να την γοητεύσετε.


Ο άντρας γοητεύει τη γυναίκα πολύ πριν εκείνη αποκτήσει ενδιαφέρον γι’ αυτόν. Η γοητεία δεν αρχίζει στο κρεβάτι ή όταν βγάζετε τα εσώρουχά σας για να της αποκαλύψετε τι ιιεριποίηση της ετοιμάζετε. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει αρχή στη γοητεία. Αν υπάρχει πραγματικά γοητεία, αυτή είναι χωρίς αρχή και τέλος. Συνεχίζεται, μάλιστα, ακόμα και στον ύπνο σας.


Ας δούμε αν μπορώ να σας εξηγήσω αυτό ακριβώς πουεννοώ. Η γοητεία αποτελεί την πιο υψηλή μορφή πώλησης. Κάθε επιδέξιος πωλητής γνωρίζει ότι η εικόνα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για το κλείσιμο της διάθεσης του προϊόντος. Θέλετε η γυναίκα σας να σας διαφημίζει σαν το πιο επιθυμητό και σπάνιο αρσενικό του κόσμου; Η εικόνα σας πρέπει να είναι η εικόνα της σεξουαλικότητας. Δεν πρόκειται για κάτι που το ανάβετε και το σβήνετε κατά βούληση. Ο σέξυ αρσενικός (ή, αντίθετα, το σέξυ θηλυκό) εξιδρώνει διαρκώς αισθησιασμό από κάθε πόρο του σώματός του. Αυτό σημαίνει ότι μεταδίδει το μήνυμα πως το ΣΕΞ δεν φεύγει ποτέ εντελώς από τη σκέψη του.


Νομίζετε πως είναι αυτό για το οποίο μερικές κοπέλες παραπονιούνται, όταν λένε «μόνο αυτό το πράγμα έχει στο μυαλό του»; Οχι, δεν είναι αυτό, εκτός αν η κοπέλα έχει τέτοιες σεξουαλικές αναστολές, που μπορεί να στρατολογηθεί για να γυρνάει διαρκώς και να κολλάει φύλλα συκής στα αγάλματα. Κάθε φυσιολογική ενήλικη κοπέλα θέλει να μαθαίνει πως ο άνθρωπός της ξυπνάει κάθε πρωί σε κατάσταση που του είναι δύσκολο να κρύψει τον ανδρισμό του και πως το μυαλό του είναι συνδεμένο με τους αδένες του όλη την ημέρα. Αλλά (και πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αλλά): θέλει τα πάντα να κατευθύνονται προς εκείνη. Τι κερδίζει περνώντας μια ή δύο ώρες περιποιούμενη τα μάτια της και το δέρμα της, αν εκείνος φέρεται σαν να του αρκούσε για καταφύγιο στη φουρτούνα οποιοδήποτε παλιό λιμάνι;


Ο αριστοτέχνης γόης δεν δημιουργεί ποτέ στην κοπέλα την αόριστη ιδέα ότι «θα επιθυμούσε να κάνει έρωτα μαζί ιης». Τα λόγια του και οι πράξεις του της λένε, χωρίς αμφιβολία, «θέλω να κάνω έρωτα μαζί σου». Η κοπέλα έχει ακούσει για τους εκνευριστικούς εκείνους τύπους που πιστεύουν ότι «με μια καλύπτρα στο κεφάλι, όλες οι γυναίκες είναι ίδιες». Και η αντίδρασή της σ’ έναν τέτοιο τύπο είναι: Πήγαινε να βολευτείς μόνος σου στο μπάνιο, αλλά μείνε μακριά από το κρεβάτι μου».


II τέχνη της γοητείας δουλεύει σε πολλά κανάλια. Αρχίζετε, βάζοντας τα θεμέλια, με το πρώτο πρωινό φιλί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι σκέφτεστε να την ρίξετε στο κρεβάτιεκείνη τη στιγμή. Ούτε ότι στέλνετε “μήνυμα” για το βράδυ, θεωρείστε το φιλί αυτό σαν μια μακροπρόθεσμη κατάθεση. Κάνετε παρόμοιες συνεχείς επενδύσεις, σε τακτικά διαστήματα, και θα δείτε το ερωτικό σας κεφάλαιο να μεγαλώνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Στην τράπεζα, και χωρίς καταθέσεις, μπορείτε να δανειστείτε χρήματα. Μην περιμένετε όμως να γίνει το ίδιο και με τη γυναίκα σας, αν δεν έχετε καταθέσεις στο ερωτικό της βιβλιάριο. Και αν ακόμα υποταχθεί στο σύζυγό της στις 11 το βράδυ, στις εμπνεύσεις του εκείνης της στιγμής, είναι μάλλον απίθανο να έχει κι εκείνη την ίδια ερωτική θέρμη. 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X