Επιστροφή στη δράση

Στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της φρεσκάδας μετά από τις συνεχόμενες αναμετρήσεις είχε επικεντρωθεί τις προηγούμενες ημέρες το πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ. Πλέον όμως, ο “Δικέφαλος” διανύει εβδομάδα αγωνιστικής δράσης μετά από το κενό λόγω της αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου που δεν πραγματοποιήθηκε κι έτσι ο Άγγελος Αναστασιάδης καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τον Παναιτωλικό (31/1) στην Τούμπα .

Το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ περιελάμβανε δύο προπονήσεις. Η πρωινή πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και ήταν αφιερωμένη στη φυσική κατάσταση με τον γυμναστή Λεωνίδα Δημητρακόπουλο να έχει το… γενικό πρόσταγμα. Το απόγευμα στη βροχερή και άκρως χειμωνιάτικη Νέα Μεσημβρία ήταν ώρα για ποδόσφαιρο, με το ασκησιολόγιο να επικεντρώνεται κυρίως στην τακτική με παιχνίδια σε μικρό γήπεδο.

Οι Αλέξανδρος Τζιόλης , Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έμειναν στο γυμναστήριο κι έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ στις προπονήσεις δεν συμμετείχε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος , ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Η προπόνηση της Τρίτης (27.01) θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Σχετικά άρθρα