Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αφροδίτη στους Ιχθείς ως τις 20 Φεβρουαρίου. Ο έρωτας σε πρώτο πλάνο! Προβλέψεις για τα ζώδια
Αφροδίτη στους Ιχθείς ως τις 20 Φεβρουαρίου. Ο έρωτας σε πρώτο πλάνο! Προβλέψεις για τα ζώδια thumbnail

Αφροδίτη στους Ιχθείς ως τις 20 Φεβρουαρίου. Ο έρωτας σε πρώτο πλάνο! Προβλέψεις για τα ζώδια

Στις 27 Ιανουαρίου και ώρα 17:00, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο της έξαρσής της, τους Ιχθείς, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου. Η θέση αυτή θεωρείται ιδιαίτερα θετική για την Αφροδίτη, καθώς έχει την δυνατότητα να εκφράσει την αγνή και άδολη αγάπη που διαθέτει για όλους και για τον καθένα ξεχωριστά.

 

Κατά την διάρκεια της πορείας της από το συγκεκριμένο ζώδιο, η Αφροδίτη θα σχηματίσει μόνο θετικές όψεις (σύνοδο με τον Ποσειδώνα την 1ηΦεβρουαρίου, και εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 8/2, γεγονός που κρίνεται ιδιαίτερα θετικό, τόσο για τις σχέσεις όσο και για οικονομικά ζητήματα. Η Αφροδίτη μπορεί να αποτελέσει μια ασπίδα προστασίας, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο, και να δημιουργήσει νέες ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στους Ιχθείς


Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης, είναι αυτά του Νερού (ΚαρκίνοιΣκορπιοίΙχθείς), καθώς επίσης και της Γης(ΤαύροιΠαρθένοιΑιγόκεροι).

Αφροδίτη στους Ιχθείς και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η Αφροδίτη περνάει στις 27 Ιανουαρίου στο ζώδιο των Ιχθύων και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό η μοναξιά θα γίνει η καλύτερη φίλη σου, καθώς θα μπορέσεις να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο και να πετύχεις ένα θεαματικό αποτέλεσμα σε εργασίες που απαιτούν συγκέντρωση και υπομονή. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σου, θα θελήσεις να περάσεις περισσότερες ώρες με τον σύντροφό σου, αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο για να απολαύσετε τον έρωτά σας. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη από τη συγκεκριμένη θέση, θα σχηματίσει κατά την διάρκεια της πορείας της μόνο θετικές όψεις, αποτελεί τον καλύτερο οιωνό για το μέλλον της σχέσης σου. Αν μάλιστα, νοσταλγείς έναν παλιό έρωτα, ίσως αυτό το διάστημα έχεις την ευκαιρία να τον αναβιώσεις. Μόνο για σήμερα πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη με 50% έκπτωση! Κάλεσε τώρα στο14788 και θα έχεις άλλη μία κλήση 15 λεπτών δώρο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 27 Ιανουαρίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Η διέλευση αυτή θα σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή και θα σου ανοίξει το δρόμο για διασκεδάσεις, επαφές και συζητήσεις με άτομα που σου έχουν λείψει. Μέσα από τις συναναστροφές σου, θα ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα, θα ζήσεις νέες εμπειρίες ή θα αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Κάποιες θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, ενώ αν αναζητάς μια νέα εργασία, μη διστάσεις να απευθυνθείς σε άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι ελεύθερος, ίσως αυτό το διάστημα ανακαλύψεις τον έρωτα στο πρόσωπο ενός φιλικού σου προσώπου. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα γίνει πιο ρομαντική αυτό το διάστημα. Μόνο για σήμερα πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη με 50% έκπτωση! Κάλεσε τώρα στο 14788 και θα έχεις άλλη μία κλήση 15 λεπτών δώρο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η Αφροδίτη περνάει στις 27 Ιανουαρίου, στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό, η καριέρα σου θα σε απασχολήσει περισσότερο και θα ανακαλύψεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν, όχι μόνο να γίνεις πιο αποδοτικός, αλλά και να βρεις τη χαρά μέσα από τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Οι νέες προτάσεις που μπορεί να προκύψουν αυτό το διάστημα, θα σου προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση ενώ παράλληλα θα βελτιώσουν και τα οικονομικά σου. Το διάστημα αυτό μπορείς επίσης να πραγματοποιήσεις κάποια μικρά ή και μεγαλύτερα ταξίδια, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, που θα έχουν ερωτικές προεκτάσεις στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, ή να ενδώσεις στο ερωτικό φλερτ ενός ανωτέρου σου, μέσα από τον χώρο της εργασίας σου. Μόνο για σήμερα πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη με 50% έκπτωση! Κάλεσε τώρα στο 14788 και θα έχεις άλλη μία κλήση 15 λεπτών δώρο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 


Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, ιδιαίτερα θετική θα αποδειχθεί για το ζώδιό σου η είσοδος της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων από τις 27 Ιανουαρίου. Μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου που θα παραμείνει εκεί, μπορείς να προωθήσεις με ευκολία τις ιδέες σου, να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με άτομα που έχετε διαφορετικές απόψεις ή να έχεις κάποιο όφελος από μια νομική υπόθεση. Το εξωτερικό ή άτομα που σχετίζονται με αυτό, σε ευνοεί ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και δεν αποκλείεται είτε να επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες στο εξωτερικό είτε να δεχτείς μια σημαντική πρόταση, που υπόσχεται αξιόλογες οικονομικές αποδοχές. Εύνοια αναμένεται και στην αισθηματική σου ζωή, όπου ίσως αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μέσα από πολλές γνωριμίες που θα κάνεις, θα δημιουργήσεις μια σχέση με πολύ σοβαρές προοπτικές. Μόνο για σήμερα πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη με 50% έκπτωση! Κάλεσε τώρα στο 14788 και θα έχεις άλλη μία κλήση 15 λεπτών δώρο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 27 Ιανουαρίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στα οικονομικά σου και ιδιαίτερα στα χρέη και τις οφειλές που έχεις προς τρίτους. Η διαδικασία της αποπληρωμής θα αποδειχθεί πιο εύκολη από κάθε άλλη φορά, καθώς οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη σε όλη τη διάρκεια της πορείας της, θα αποδειχθούν ιδιαίτερα βοηθητικές. Επιπλέον, η διέλευση αυτή θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον ή να ολοκληρώσεις με επιτυχία ένα θέμα που σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σου. Εύνοια υπάρχει και στον ερωτικό τομέα, καθώς το πάθος σου για τον σύντροφό σου θα αναζωπυρωθεί, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως ενδώσεις σε έναν πειρασμό που σε τριγυρίζει ή επιστρέψεις σε έναν έρωτα, που δεν έχει βγει από την καρδιά σου. Μόνο για σήμερα πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη με 50% έκπτωση! Κάλεσε τώρα στο 14788 και θα έχεις άλλη μία κλήση 15 λεπτών δώρο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X