Δύο όβερ και νίκη της φορμαρισμένης Κέμπριτζ

103. ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΡΕΝΤΙΓΚ ΟΒΕΡ 1.85

Μαύρα χάλια οι Λονδρέζοι κινδυνεύουν πλέον σοβαρά με υποβιβασμό στην Α’ Αγγλίας καθώς μετά τα συνεχή αποτυχημένα αποτελέσματα και τις πέντε σερί ήττες βρίσκονται τρείς πόντους κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η σοβαρότερη αιτία της καθίζησης των γηπεδούχων του Ιαν Χολογουέι είναι οι τρανταχτές αδυναμίες που βγάζει στον ανασταλτικό τομέα. Δέχεται εύκολα το γκολ στην έδρα της και σήμερα θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στην φορμαρισμένη Ρέντιγκ. Η ομάδα του Κλαρκ έρχεται από σπουδαία πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Αγγλίας νικώντας το περασμένο Σάββατο την Κάρντιφ με 2-1 στην Ουαλία. Επιθετική ομάδα μετρά 18 όβερ σε 26 αγώνες στην Τσάμπιονσπιπ. Εκτός έδρας μόνο τρείς αγώνες από τους 13 που έχει δώσει έως τώρα είχαν λιγότερα από τρία γκολ!

109. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΜΠΕΡΙ ΟΒΕΡ 1.75

Ομάδα που απεχθάνεται τις ισοπαλίες και συμπαθεί τα μεγάλα σκορ η γηπεδούχος. Ο Τζον Κόουλμαν ψάχνει αλλά δεν έχει βρεί ακόμη τις κατάλληλες λύσεις για τον τρόπο αμυντικής λειτουργίας του κλαμπ που αποτελούν την κύρια αιτία για τη στασιμότητα της Ακρινγκτον η οποία παραμένει καθηλωμένη στην μέση της κατάταξης στη Β’ Αγγλίας. Δέχεται τουλάχιστον από ένα γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Το περασμένο Σάββατο, κακή και πάλι στο αμυντικό κομμάτι έδωσε την ευκαιρία στη Γουίμπλεντον να πάρει τη νίκη με 2-1. Σε καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι επανήλθαν στις νίκες με το 2-1 επί της Καρλάιλ πιάνοντας την 7η θέση της κατάταξης που οδηγεί στα πλέι οφ. Στα εκτός έδρας η Μπέρι συνήθως παίζει ανοικτά γι αυτό άλλωστε μετρά τρία όβερ στις τέσσερις πιό πρόσφατες εξορμήσεις της. Εχει εύκολο το γκολ και αναμένεται να βάλει δύσκολα στους εύθραυστους γηπεδούχους.

110. ΚΕΜΠΡΙΤΖ-ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ 1 1.60

Ψήλωσε η Κέμπριτζ μετά το τιμητικό 0-0 που παραχώρησε στη φημισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο. Η ρεβάνς στο “Ολντ Τράφορντ” θα φέρει στο κλαμπ τα φώτα τη δημοσιότητας αλλά και αρκετά χρήματα. Αυτό το σούπερ αποτέλεσμα ήρθε ως συνέχεια της σπουδαίας εμφάνισης και άνετης νίκης με 4-0 κόντρα στη Νιούπορτ για την 25η αγωνιστικής της Β’ Αγγλίας. Δείχνουν να είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι κι αν εκμεταλλευτούν το θετικό μομέντουμ θα φτάσουν στη νίκη κόντρα στην προτελευταία της κατάταξης.

Σχετικά άρθρα