Περνάει εξετάσεις και υπογράφει ο Ρικάρντο Κόστα

Ημέρα ανακοινώσεων αναμένεται να είναι η σημερινή για τον ΠΑΟΚ. Ο Ρικάρντο Κόστα, όπως είχαμε ενημερώσει από χθες το βράδυ, τα βρήκε σε όλα με τους Αγγελίδη και Βρύζα για συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο του Βορρά για τον επόμενο ενάμιση χρόνο. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη κίνηση από την πλευρά του ΠΑΟΚ που γίνεται με συντονισμένες προσπάθειες και πολλές αντιξοότητες.

Σύμφωνα με όσα έλεγαν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, σήμερα ο Ρικάρντο Κόστα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα. Στην συνέχεια θα γίνει και η παρουσίασή του με τον τρόπο που θα επιλέξει η ΠΑΕ.

Ο Κόστα ήρθε χθες λίγο μετά τις 20:30 στην Θεσσαλονίκη μέσω Αθηνών από το Κατάρ. Ήταν ένα πολύωρο ταξίδι γεμάτο «απρόοπτα». Είχε εξασφαλίσει νωρίτερα την ελευθέρας του από την Αλ Σαλίγια από το Κατάρ με την οποία είχε συμβόλαιο έως το 2016. 

Ο Κόστα είχε ενημερώσει απο προχθές τον Μαντούρο, με τον οποίον ηταν συμπαίκτες στην Βαλένθια πως θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ και αυτό συνέβη. 

Σχετικά άρθρα