Στηρίζουμε Μπάρτσα

Δεν τα καταφέραμε την Κυριακή το βράδυ, καθώς περάσαμε μόνο το ένα από τα τρία παιχνίδια που επιλέξαμε. Συγκεκριμένα, τη Βαλένθια η οποία νίκησε 3-1 τη Σεβίλλη. Την πατήσαμε από την Μπαρτσελόνα Β’ που ηττήθηκε 1-0 από την Οσασούνα και την Αλμερία (διασύρθηκε στη Βαρκελώνη από την Εσπανιόλ με 3-0). Δεν μας ελκύει ιδιαίτερα το κουπόνι, θα ποντάρουμε, πολύ χαλαρά, στο σούπερ ντέρμπι του ισπανικού Κυπέλλου Ατλέτικο – Μπάρτσα και στο αδιάφορο (ουσιαστικά) παιχνίδι Μποαβίστα – Γκιμαράες για το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας.
123 ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ  1 (Dnb)     2,1 (Bet365)
Η επιλογή του «άσου» στο Dnb σημαίνει ότι στην ισοπαλία παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω και στην ήττα οδηγούμαστε στον κουβά. Αναμέτρηση για το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, ένας παντελώς αδιάφορος θεσμός, καθώς δεν δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Μποαβίστα είναι προτελευταία στον όμιλο με 1 βαθμό και η Γκιμαράες τελευταία με 0. Αμφότερες θα κατέβουν με αρκετές αλλαγές τη σύνθεσή τους, η φιλοξενούμενη θα έχει περισσότερες. Στηρίζουμε τη γηπεδούχο επειδή προέρχεται από νίκη – ψυχολογίας με 1-0 επί της Μπράγκα στο πρωτάθλημα και διότι έχει δείξει έως τώρα ότι παλεύει περισσότερο τα παιχνίδια που δίνει στον θεσμό (0-0 με Μπελενένσες και 0-1 με Σπόρτινγκ, η αντίπαλός της έχασε 2-0 από Σετουμπάλ και Σπόρτινγκ). Εχει και την παράδοση υπέρ της με 2-1-0 στα τελευταία 3 μεταξύ τους παιχνίδια στη έδρα της, μπορεί να φέρει τον «άσο» έστω και με 1-0.
125 ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΜΠΑΡΤΣΑ         2                 2,20 (Bet365)
Επαναληπτικός για τη φάση των «8» στο Κύπελλο Ισπανίας, ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 στο πρώτο ματς, εάν επαναληφθεί το ίδιο σκορ από την πλευρά της Ατλέτικο θα ακολουθήσει παράταση και εάν χρειαστούν πέναλτι.
Η ομάδα του Σιμεόνε κατεβαίνει με την τεράστια απουσία του Γκοντίν (αναντικατάστατος μέχρι τώρα, «έδενε» για τα καλά την άμυνα, ενώ ήταν πολύτιμος και στην επίθεση στις στημένες φάσεις). Επίσης, έμειναν εκτός ο Κόκε και ο Τιάγκο αμφότεροι χρησιμότατοι από τη μέση και μπροστά. Είναι τρεις απουσίες που δεν καλύπτονται εύκολα. Επιπλέον, η Ατλέτικο είναι υποχρεωμένη να σκοράρει. Οσο περνάει η ώρα (και δεν έχει μπει κάποιο τέρμα) θα ανοίγεται και στην κόντρα θα βρει τους διαδρόμους που χρειάζεται η Μπάρτσα ώστε να πετύχει κάποιο γκολ. Νέιμαρ, Μέσι και Σουάρες είναι μία τριπλέτα που μπορεί να περάσει την μπάλα ακόμη και από την… τρύπα της βελόνας. 

Σχετικά άρθρα