Ώρα μηδέν για στόπερ

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης έχει φτάσει η μεταγραφή στόπερ για τον Ολυμπιακό, δίχως να αποκλείεται η απόκτηση δύο παικτών για το κέντρο της άμυνας. Η διορία στη Ζενίτ για τον Νέτο τελειώνει, τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα καθώς οι Ρώσοι υπολογίζουν για βασικό τον Πορτογάλο και τον βάζουν στα φιλικά, οπότε μπαίνουν σε πρώτη γραμμή οι άλλες επιλογές. Για τον Ντιέγκο Νοβαρέτι της Λάτσιο εξακολουθούν να υπάρχουν δυσκολίες με τον Αργεντινό αμυντικό να είναι βασικός στη νίκη επί της Μίλαν για το Κύπελλο, αλλά ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει πολύ αυτή την περίπτωση. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κι άλλες επαφές με διάφορους παίκτες και ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανακοινωθούν οι αφίξεις. Γράφτηκαν πάλι τα ονόματα του Μεξικανού Ρέγιες της Πόρτο και του Γάλλου Σαρ της Σπόρτινγκ, από παίκτες που γνωρίζει καλά ο Περέιρα.
 
Για εξτρέμ η κινητικότητα έχει υποχωρήσει καθώς θα δοθεί χρόνος και εμπιστοσύνη στον Ντουρμάζ. Στην επίθεση ο Ολυμπιακός έχει δυναμώσει πολύ με την απόκτηση του Χάρα και την έλευση του Πουλίδο που θα παίξει έως το καλοκαίρι μάλλον στον Λεβαδειακό και μετά θα μπει στους ερυθρόλευκους έχοντας ξεπεραστεί όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια. 
 
Σήμερα υπάρχει ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με τον Τύρναβο (19.30, Καραϊσκάκη, ΟΤΕ2, pamesports.gr), με τον Ολυμπιακό να έχει νικήσει 3-0 στο πρώτο ματς και τον Περέιρα να κάνει πάλι πολλές αλλαγές. Αναμένεται το ντεμπούτο του Χάρα, η επιστροφή του Φουστέρ, ενώ για πρώτη φορά είναι σε αποστολή ο 19χρονος μέσος Γιάννης Λάτσι. 
 
Η αποστολή: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Φορτούνης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Χάρα, Βέργος, Σάλιακας, Φουστέρ, Γιαννούλης, Διαμαντάκος, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Λάτσι, Πελέ, Μπενίτες, Σαλίνο, Ντουρμάζ.

Σχετικά άρθρα