Γιασικεβίτσιους: «Τους αγαπώ και με αγαπούν» (video)

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επιστρέφει στη Βαρκελώνη για πρώτη φορά φορώντας το κοστούμι και θα βρεθεί στον αντίπαλο πάγκο αφού είναι στο τεχνικό επιτελείο της Ζαλγκίρις, η οποία αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα (30/01, 21:45).
Ο Λιθουανός πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα μίλησε σε συνέντευξη του τόσο για τη νέα του δουλειά όσο και για την επιστροφή του στο Παλαού Μπλαουγκράνα. Μάλιστα ο Γιασικεβίτσιους τόνισε πως όταν αποχώρησε από την Βαρκελώνη ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει.
«Είναι πάντα ιδιαίτερο να επιστρέφω στο Παλαού Μπλαουγκράνα. Νιώθω σαν στο σπίτι μου. Στη Βαρκελώνη οι άνθρωποι με αγαπούν και εγώ νιώθω το ίδιο για τον σύλλογο», είπε αρχικά.
Όσο για τη σεζόν που έφυγε είπε: «Τη σεζόν που έφυγα, έτσι έπρεπε να γίνει αλλά τα συναισθήματα μου για τον σύλλογο δεν αλλάζουν».
Για τη νέα του δουλειά: «Η μετάβαση ήταν πιο εύκολη από όσο περίμενα. Η αλήθεια είναι ότι περνάω αρκετά καλά. Η καθημερινότητα μου δεν έχει αλλάξει πολύ γιατί είμαι μεταξύ προπόνησης, ανάλυσης βίντεο και ταξίδιών με την ομάδα και υπάρχει ένταση».
«Μου αρέσει η δουλειά που κάνω. Βλέπω βίντεο και βοηθάω στην τακτική. Κατά τις πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας προπονούσα εγώ την ομάδα», τόνισε κλείνοντας.

Σχετικά άρθρα