Δίπλα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Οι Αλμπέρτο Μποτία, Τάσος Αυλωνίτης, Παϊτίμ Κασάμι και Ανδρέας Γιαννιώτης ήταν αυτοί οι οποίοι βρέθηκαν στο τμήμα μελών του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και φωτογραφήθηκαν με την κάρτα μέλους στα χέρια
Στόχος δεν ήταν μόνο να σταλεί το μήνυμα προς τους φιλάθλους να συνεχίσουν να βοηθούν όλα τα αθλήματα της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά και να δείξουν στους αθλητές των τίτλων (όπως είναι και εκείνοι, άλλωστε), ότι είναι κοντά τους.
Ο Τάσος Αυλωνίτης σε δηλώσεις του τόνισε για τη συγκεκριμένη κίνηση: «Θα ήθελα να πω αρχικά, πως είναι τιμή για εμάς να βρισκόμαστε εδώ. Είναι χαρά για εμάς το να στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, όπως κάνει και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας. Ξέρουμε καλά πως ο Ερασιτέχνης τιμάει το όνομα του Ολυμπιακού, προσφέροντας τίτλους σε όλα τα αθλήματα. Ευελπιστούμε όλοι η συνέχεια να είναι ανάλογη και από τους φιλάθλους, αλλά και από τους παίκτες. Θέλω να πω στον κόσμο του Ολυμπιακού να στηρίξει την προσπάθεια του Ερασιτέχνη, ο οποίος παίρνει δύναμη με αυτό τον τρόπο. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έρθουν ακόμη περισσότεροι τίτλοι».
Από την πλευρά του ο Παϊτίμ Κασάμι, συμπλήρωσε: «Όλοι γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ μεγάλο, παραδοσιακό κλαμπ σε αυτή τη χώρα! Σημαίνει πολλά για τους ανθρώπους που δεν παρακολουθούν ποδόσφαιρο, αλλά αγαπούν τον Ολυμπιακό, να μπορούν να παρακολουθούν τόσα άλλα αθλήματα και να νιώθουν υπερήφανοι».
Ενώ ο Ανδρέας Γιαννιώτης, τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ και στηρίζουμε και εμείς με τη σειρά μας τον Ερασιτέχνη. Είναι καλό να το κάνουμε όλοι, γιατί ο Ερασιτέχνης μας φέρνει τίτλους και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για αυτό».
Και ο Αλμπέρτο Μποτία σχολίασε: «Είναι πάντα σημαντικό για έναν σύλλογο να υποστηρίζει τα υπόλοιπα αθλήματα, πέρα από τα πολύ δημοφιλή. Αυτά είναι που κάνουν έναν σύλλογο δυνατό, αυτά είναι τα αθλήματα που με τους τίτλους τους και τις διακρίσεις τους βοηθούν να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο ο σύλλογος. Ελπίζω με τη δική μας στήριξη να βοηθήσουμε να έρθουν ακόμη περισσότεροι τίτλοι».
Τους παίκτες υποδέχτηκε η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία τόνισε: «Αν δεν υπήρχε το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, “τα δυνατά αθλήματα”, ο Ερασιτέχνης μπορεί και να μην υπήρχε. Σήμερα βλέπουμε για ακόμη μία φορά το ποδοσφαιρικό τμήμα να στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια που κάνουμε. Το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων εδώ στο Καραϊσκάκη, όπου φιλοξενείται έξι και πλέον μήνες, με ευγενική χορηγία και σύμπραξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για να στεγάσουμε αυτή την προσπάθειά μας, έχει φτάσει πλέον στους 45.000 και θεωρούμε ότι θα ξεπεράσουμε τον εκπληκτικό αριθμό των 64.000 και πλέον φιλάθλων που γράφτηκαν πέρυσι. Θεωρούμε ότι θα είναι πολύ μεγαλύτερο το νούμερο, γιατί είμαστε στο μέσον της χρονιάς και αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει, εάν δεν υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι, αυτοί οι αθλητές, αυτός ο σύλλογος, για να στηρίξει την προσπάθειά μας. Για εμάς η κάρτα φιλάθλου και η κάρτα μέλους είναι η πνοή μας. Είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε δύναμη και μπορούμε να συντηρούμε τις Ακαδημίες μας, να μπορούν τα παιδιά μας να κάνουν αθλητισμό, πρωταθλητισμό και να μπορούμε να διεκδικούμε τίτλους με αξιώσεις και φέτος, αλλά και του χρόνου. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, όχι μόνο τώρα, αλλά και για το μέλλον».

Σχετικά άρθρα