Νέτο ή… έκπληξη

Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για Νέτο, ενώ μιλάει και με έναν άλλο στόπερ. Κλείνει η μεταγραφή αύριο-μεθαύριο.

Τα νεότερα σχετικά με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, όπως γνωστοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης:

Ο Ολυμπιακός θα πάρει στόπερ μέχρι την Παρασκευή. Πρώτος στόχος παραμένει ο Νέτο, ο οποίος θα αποκτηθεί εάν η Ζενίτ καταφέρει να κλείσει ένα μεγάλο όνομα με το οποίο διαπραγματεύεται. Κι αν το πετύχει τότε θα αφήσει τον Πορτογάλο να πάει στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι μιλούν με έναν ακόμη παίκτη, το όνομα του οποίου παραμένει μυστικό. Κι αν δεν γίνει του Νέτο, θα πάρουν αυτόν τον ποδοσφαιριστή με τον οποίο έχουν προχωρημένες επαφές. Οι ερυθρόλευκοι διέψευδαν κάθε σενάριο περί εμπλοκής τους για τον Ρικάρντο Κόστα (για τον οποίο τόνιζαν ότι ενώ είχε απορριφθεί από τον Μίτσελ εκείνος παρακαλούσε ένα μήνα να έρθει) όπως και για όλα τα άλλα ονόματα στόπερ που έχουν γραφτεί. Δεν υπάρχει κανένα θέμα και με τον Μπανανά. Ενώ διαψεύστηκε και η περίπτωση του Μπεν της Βέροιας.

Ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει εξτρέμ οριστικά, μετά και τη σημερινή εκπληκτική εμφάνιση του Ντουρμάζ με το κλασσικό χατ-τρικ.

Ο Περέιρα θα ανακοινώσει αύριο ποιοί παίκτες θα παραχωρηθούν από το ρόστερ. Ο Ολαϊτάν πάει προς Εργοτέλη, ο Γκαζαριάν και ο Ιμπραίμ δεν ήταν σήμερα στην αποστολή και λογικά θα δοθούν κι αυτοί σε άλλες ομάδες. Η λίστα θα δοθεί από τον προπονητή.

Για τον Ρομπέρτο γίνεται αγώνας δρόμου να προλάβει την Τούμπα με τον Ισπανό και το ιατρικό τιμ να δουλεύουν πυρετωδώς.

Σχετικά άρθρα