Μάχη πρόκρισης σε ΟΑΚΑ και Λεωφόρο

Η φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνεται σήμερα με τα δύο ματς σε Ολυμπιακό Στάδιο και Λεωφόρο Αλεξάνδρας
Στις 17:00 η ΑΕΚ υποδέχεται την Κέρκυρα στην Καλογρέζα, στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα στο νησί των Φαιάκων. Ο Τραϊανός Δέλλας δε θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, αλλά και τους Αμπλαγιέ Φαγέ και Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Δημήτρη Ανάκογλου ο οποίος είναι κανονικά στην αποστολή.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στους Ναγιάρ και Ζουμπουλάκη, ενώ οι Ντιόγκο, Γκόμες και Κρητικός συμπεριλήφθησαν κανονικά στα πλάνα του.
Στις 19:00 ο Παναθηναϊκός έχοντας τη δυναμική που του προσφέρει η έδρα του, θέλει να υποτάξει και την Ξάνθη και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν και εδώ 1-1, κάτι που σημαίνει ότι οι Ακρίτες θα πρέπει οπωσδήποτε να ψάξουν το γκολ για να κάνουν την έκπληξη. Εκτός αποστολή του τριφυλλιού έμεινε ο Κουτρουμπή, ο Μπούι και ο Νίνης, ενώ επέστρεψαν οι Πράνιτς και Κλωναρίδης.
Ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον Χρήστο Καρυπίδη, ο οποίος έχει πρόβλημα τραυματισμού από το πρώτο ματς των δυο ομάδων, ενώ εκτός είναι κι ο Αντώνης Ράνος που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Σχετικά άρθρα