Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο – Γάμοι και σχέσεις σε δοκιμασίες!
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο - Γάμοι και σχέσεις σε δοκιμασίες! thumbnail

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο – Γάμοι και σχέσεις σε δοκιμασίες!

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο


Στις 30 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στο Σκορπιό, μία όψη-δοκιμασία για τον έρωτα, καθώς θα αντιληφθούμε πως και ο έρωτας είναι… τέχνη και μάλιστα δύσκολη και λεπτεπίλεπτη.

 

Η Αφροδίτη συμβολίζει την τέχνη του… ευζην και της καλοπέρασης. Της αγάπης και της τρυφερότητας. Σε μία όψη με τον Κρόνο όλο αυτό παρεμποδίζεται, ακριβώς γιατί θα νιώσουμε πως ίσως ο άλλος δεν μας αγαπά, όχι όσο θα θέλαμε και όχι με το τρόπο που θα επιθυμούσαμε. Θα αυτοαμφισβητηθούμε και με δυσκολία θα μπορέσουμε να διοχετεύσουμε αυτό που νιώθουμε για τον άλλον, μέσα στη σχέση. Με συνέπεια να προκληθεί μία αποστασιοποίηση, μία ψυχρότητα και μία συναισθηματική αναπηρία. Περιμένοντας ο ένας από τον άλλον να κάνει το πρώτο βήμα, θα νιώσουμε απομονωμένοι και αδικημένοι, με ένα συνεχές παράπονο, μαζί με την αίσθηση πως δεν είμαστε ικανοί να αγαπηθούμε αρκετά.

 

Σίγουρα, η όψη αυτή θέτει πολλούς γάμους και σχέσεις σε δοκιμασίες, αφού εξωθεί στα άκρα συμπεριφορές και καταστάσεις, αμφισβητεί τον έρωτα και το πάθος έμπρακτα και ο καθένας νιώθει πως θα πρέπει να παλέψει να κερδίσει, τη καρδιά του άλλου, αφού δε του χαρίζεται. Και εκεί πάνω ξεκινάν οι διενέξεις και οι πίκρες, αφού όση προσπάθεια και να καταβάλλουμε, πέφτουμε πάνω στα τείχη που ο άλλος έχει υψώσει. Οπότε, αυτόματα και ασυναίσθητα ίσως προς στιγμήν οδηγηθούμε μόνοι μας στην απόρριψη και τη μοναξιά. Την κριτική, που συχνά θα είναι καυστική και από τις δύο μεριές, και κατόπιν στην απογοήτευση.

 

Μία όψη που φέρνει και ένα σωρό άλλες καταστάσεις, όχι μόνο συναισθηματικές και ερωτικές, με τις οποίες θα πρέπει να παλέψουμε.Οικονομική δυσχέρεια, την οποία με υπομονή και μεθοδικότητα θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε, προβλήματα υγείας που μπορεί να προέρχονται από το στρες και την παραμέληση του σώματός μας, κοινωνική απομόνωση επίσης.Διαβάστε τη συνέχεια στο:http://www.myastro.gr/astrologia/astrologia-provlepseis/afroditi-tetragono-kronos-30-ianouarios-2015.htmlComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X