Ετοιμοπόλεμος ο Ρικάρντο Κόστα

Την πρώτη προπόνησή του με τον ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Ρικάρντο Κόστα. Μία ημέρα μετά από την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον “Δικέφαλο”, ο Πορτογάλος αμυντικός μετέβη στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, γνώρισε τους νέους συμπαίκτες, συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη αφού ολοκληρώθηκαν και οι διαδικασίες έκδοσης του δελτίου του.

Το μενού της προπόνησης περιελάμβανε δουλειά στα τελειώματα και στα γεμίσματα από τα άκρα και στην τακτική με συνδυαστική άσκηση με τρεις εστίες σε μικρό χώρο. Οι Αλέξανδρος Τζιόλης και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης συνέχισαν πρόγραμμα επανένταξης ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την προσεχή αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό θα συνεχιστεί το απόγευμα (18:30) της Παρασκευής με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Νωρίτερα στις 17:00 θα διεξαχθεί η βράβευση του Φακούντο Περέιρα ως MVP Δεκεμβρίου και σκόρερ των Best Goal Δεκεμβρίου και 2014.

Σχετικά άρθρα