«Χρειάζεται απόλυτη σοβαρότητα»

Ο εκπρόσωπος του Ηρακλή, Γιάννης Δέλκος, τόνισε από την πλευρά του πως ήταν μια καλή κλήρωση με τον Πανιώνιο, αφού στόχος ήταν να αποφύγουν τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

«Καλή κλήρωση. Εύχομαι να γίνουν δύο καλά παιχνίδια με την ιστορική ομάδα του Πανιώνιου. Ο Ηρακλής παίζει καλή μπάλα δείχνοντας ποιοτικά χαρακτηριστικά. Πρέπει στην πράξη πλέον να το αποδείξουμε και να είμαστε απόλυτα σοβαροί και στα δύο παιχνίδια. Θέλαμε να αποφύγουμε τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και σταθήκαμε τυχεροί. Έχουμε όρεξη τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός αλλά βλέπουμε ότι η ΑΕΚ επανέρχεται.»

Ο πρόεδρος της Skoda Ξάνθη, Άρης Πιαλόγλου, θεωρεί ότι θα πρέπει επιτέλους η ομάδα του να δεί με διαφορετικό μάτι τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση.

«Η προϊστορία στο Κύπελλο δείχνει ότι δεν αντιμετωπίσαμε με απόλυτη σοβαρότητα το θεσμό. Πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος. Δύο φορές πλησιάσαμε στον τελικό της διοργάνωσης και φέτος εύχομαι τελικά να φτάσουμε. Θα πρέπει να γίνουμε ομάδα Κυπέλλου μέχρι το τέλος.»

Σχετικά άρθρα