Αρχική / Media (old articles) / OnePlus OxygenOS: Αποκαλυπτήρια για την custom Android ROM της εταιρείας στις 12 Φεβρουαρίου
OnePlus OxygenOS: Αποκαλυπτήρια για την custom Android ROM της εταιρείας στις 12 Φεβρουαρίου thumbnail

OnePlus OxygenOS: Αποκαλυπτήρια για την custom Android ROM της εταιρείας στις 12 Φεβρουαρίου

Η OnePlus μας προϊδέασε για το τι θα ακολουθήσει με την alpha έκδοση της δικής της custom Android ROM που κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους και τώρα έφτασε η στιγμή να ανακοινώσει την επίσημη ονομασία, καθώς και την ημερομηνία παρουσίασης της. Η περιγραφή της εταιρείας είναι αρκετά λυρική:

“Το OxygenOS βρίσκεται παντού γύρω μας. Είναι κομμάτι μας και υπάρχει σε οτιδήποτε κάνουμε. Δημιουργεί το νερό, κινεί τα βουνά και χαράζει τις πεδιάδες. Από μόνο του είναι απλό και αγνό, ένας θεμελιώδης λίθος. Ωστόσο, ως μέρος κάτι μεγαλύτερου, μπορεί να δημιουργεί καταπληκτικά πράγματα. Όπως εμείς”

Θα αποκαλυφθεί με κάθε λεπτομέρεια στις 12 Φεβρουαρίου και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η εταιρεία θα το διαθέσει γενικότερα για όλες τις συσκευές Android ή αν θα το κρατήσει αποκλειστικά για τις συσκευές της.

[OnePlus]

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X