Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα SOS της εβδομάδος, από 30 Ιανουαρίου έως και 5 Φεβρουαρίου
Τα SOS της εβδομάδος, από 30 Ιανουαρίου έως και 5 Φεβρουαρίου thumbnail

Τα SOS της εβδομάδος, από 30 Ιανουαρίου έως και 5 Φεβρουαρίου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους


Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν… σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.


Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και… καλή σου επιτυχία!


Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)


______________________________________________________________


Από 30/1 έως 5/2


Κατά τη διάρκεια του επταημέρου γίνεται η Πανσέληνος του μήνα (Τρίτη προς Τετάρτη), η οποία έχει θετικά και αναπτυξιακά στοιχεία. Ακόμη κι αν υπάρξουν υπερβολές και παλινδρομήσεις (ειδικά στις σχέσεις σου), θα σε βοηθήσει να χαρείς την καθημερινότητα σου κι αν είσαι πιο τυχερός θα εισπράξεις και το ανάλογο… μπόνους!


Αξίζει επίσης την προσοχή σου η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα, μια όψη που θα κλείσει με ακρίβεια την Κυριακή αλλά μπορεί να σε επηρεάζει αρκετές ημέρες πριν ή μετά.


Εφαρμογές: Συνδυασμός τρυφερότητας και σεξουαλικότητας. Ανασκαφή, διερεύνηση του παρελθόντος. Ανίχνευση ψυχικών τραυμάτων. Μια δραστική παραδοσιακή θεραπεία. Οικοδομικές εργασίες. Διεκδίκηση των δικαιωμάτων μιας μειονότητας. Πατριωτικό συναίσθημα.
SOS: Οικογενειακή αναστάτωση. Βεντέτα, απαγωγή. Καβγάς για τα περιουσιακά. Φωτιά ή ατύχημα στο σπίτι. Κίνδυνος σε κλειστό χώρο. Εισβολή, εκκένωση. Ένας κίνδυνος από το παρελθόν. Ακραίος εθνικισμός, ρατσισμός.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Καρκίνους, Ιχθύες, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου τους.


Επιπλέον, ο Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με την αστρική Δήμητρα (Ιχθύες-Τοξότης, 15η μοίρα), βάζοντας… φωτιά σε συνεργασίες και διαπραγματεύσεις.
Και αυτή η όψη έχει ένα σχετικά μεγάλο εύρος χρονικής επιρροής.


Εφαρμογές: Μια τολμηρή συνεργασία. Δυναμική διεκδίκηση. Αθλητισμός, σπορ, γυμναστική. Πολιτικές πρωτοβουλίες.
SOS: Ρήξη μιας συνεργασίας. Αυθαιρεσία, αυταρχισμός. Προσβολή της δημόσιας εικόνας, επιθετικότητα. Μήνυση, δίκη. Πολιτική αναταραχή.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Παρθένους, Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους, Καρκίνους αλλά και Διδύμους ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 7/6 και 8/12 αντίστοιχα.


Ακόμη, η αστρική Δήμητρα σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον τροπικό Χείρωνα (Τοξότης-Ιχθύες, 15η μοίρα), αναμοχλεύοντας μεταξύ άλλων καταστάσεις και πολιτικές του παρελθόντος.


Εφαρμογές: Ρετρό επιλογές. Πατριωτισμός. Ανάδειξη μιας κοινής παράδοσης. Συμβούλιο πρεσβυτέρων. Μια συγκέντρωση ατόμων με κοινή καταγωγή. Ένα συμβόλαιο για περιουσιακά θέματα.
SOS: Εσωστρέφεια, κλείσιμο. Πολιτικός αυτισμός. Τοπικισμός, ρατσισμός.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Αιγόκερους, Καρκίνους, Ζυγούς, Ιχθύες, Παρθένους αλλά και τους Τοξότες ή Διδύμους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 8/12 και 7/6 αντίστοιχα.


Και βέβαια να μην ξεχάσεις ότι ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά, βάζοντας το δικό του σφραγίδα στην καθημερινότητα σου
Μέχρι τις 12/2 που θα επανέλθει σε ορθή φορά, αποκτούν προτεραιότητα υποθέσεις οι οποίες είχαν μείνει ανολοκλήρωτες στο παρελθόν, ενώ από την άλλη πλευρά κάποιες εντελώς νέες πρωτοβουλίες θα χρειαστούν αναθεώρηση.Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/69514-ta-sos-tis-evdomados-apo-30-ianoyarioy-eos-kai-5-fevroyarioy#ixzz3QItpYfg4

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X